Setari Cookie-uri

Descoperă FOREO LUNA play smart - prima perie facială de curățare inteligentă din lume

Vești bune pentru lumea nouă: cel mai mare brand de beauty – tech din lume, FOREO, lansează un dispozitiv facial ce va schimba îngrijirea personalizată cunoscută până acum. Este momentul să vă îndrăgostiți de noul vostru beauty-coach LUNA play smart.

Comunicat de presă

Când vine vorba de rutină de frumusețe și de îngrijire personală, faci lucrurile așa cum vrei tu pentru că fiecare piele este unică. Nu există reguli generale care să se aplice tuturor. Dar odată cu lansarea LUNA play smart, schimbam jocul în industria frumuseții, introducând primul dispozitiv de frumusețe controlat de o aplicație mobilă, care oferă un tratament personalizat bazat pe pielea ta unică.

LUNA play smart

Așadar faceți cunoștință cu #GameChanger LUNA play smart și schimbă jocul, schimbă-ți obiceiurile și ritualul de îngrijire! Progresul este disponibil aici la îndemâna ta. LUNA play smart, antrenorul tău de frumusețe, este un #GameChanger, deoarece este cea mai inteligentă perie de curățare facială din lume.

Această perie facială ultra-igienică folosește senzorii încorporați pentru o analiză rapidă și eficiență a pielii, fiind capabilă să creeze o rutină de curățare adaptată oricui îl utilizează și pentru orice tip de ten.

Citește și:
  • LUNA play smart analizează pielea și livrează un program personalizat de curățare, totul într-un singur device
  • Senzorii conectați la aplicația FOREO citesc nivelul de hidratare, tipul de ten și vârsta biologică
  • Caracteristicile FOREO includ design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate și până la 8.000 de pulsații T-Sonice pe minut

LUNA play smart extinde gama premiată a periilor de curățare facială FOREO, prin intermediul senzorilor de piele avansați, capabili să citească nivelurile de hidratare la 1000 de unități pe secundă. Tehnologia Bluetooth conectează dispozitivul la aplicația FOREO. Aceste date în timp real sunt folosite pentru a analiza vârsta, tipul, nivelul de umiditate și tenul în general pentru a crea un regim de îngrijire personalizat.

Citește și:

Pe baza acestei evaluări, aplicația FOREO oferă recomandări pentru îngrijirea pielii și formulează o rutină de curățare personalizată pentru fiecare utilizator. Acest program optimizat se sincronizează cu dispozitivul LUNA play smart pentru a oferi o soluție personalizată și un ten mai radiant.

În afară de algoritmul său unic, LUNA play smart se mândrește cu multe dintre caracteristicile semnătura care fac unice periile de curățare facială FOREO:

  • Puncte de contact gradate pentru precizie;
  • Design ușor, ergonomic;
  • Silicon ultra-moale, de 35 de ori mai igienic decât perii din nailon, potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • Timer încorporat pentru schimbarea zonei tratate;
  • Bateriile pot fi înlocuite și utilizate de până la 400 de ori.

Fii un #GameChanger și descoperă revoluționară LUNĂ play smart într-o gamă de 7 culori incitante: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, and Sunflower Yellow.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.