Setari Cookie-uri

Vinopure – Inovația Caudalie pentru îngrijirea tenului mixt-gras

Cu o formulă bazată pe acid salicilic 100% natural, Caudalie lansează nouă gamă Vinopure, păstrându-și astfel valorile unui brand care respectă în totalitatea promisiunea unor produse dezvoltate cât mai aproape de natură.

Comunicat de presă

Caudalie a creat gama Vinopure destinată tenului mixt cu tendințe de îngrășare, gama ce estompează imperfecțiunile, reduce porii dilatați și reglează excesul de sebum. Produsele se adresează unui ten ce prezintă imperfecțiuni: pori dilatați, puncte negre, exces de sebum sau o textură neuniformă.

Vinopure

Atât factorii interni (genetici), cât și cei externi precum schimbările de mediu , un regim de viață nesănătos, poluarea, fumatul și nu în cele din urmă, o rutină de îngrijire a tenului necorespunzătoare, reprezintă doar o parte dintre motivele care agravează problemele tenului cu tendințe de îngrășare.

Soluția ideală pentru aceste probleme ale tenului mixt-gras poartă numele inovației Caudalie – gama Vinopure a fost creată pornind de la ingrediente naturale precum polifenolii din semințe de struguri, acid salicilic, uleiuri organice esențiale, apă de trandafiri organică. Fiecare ingredient, ales cu grijă pentru a adresa un aspect specific tenului mixt-gras, contribuie la completarea unui program în 3 pași pentru îngrijirea pielii.

CAUDALIE VINOPURE LOȚIUNE TONICĂ CU ROL PURIFIANT conține uleiuri esențiale, acid salicilic cu rol de exfoliere și apă de struguri pentru un efect calmant. Esențială în rutina de curățare a tenului mixt, această loțiune tonică purifiantă pregătește tenul pentru aplicarea serului și obținerea unor rezultate optime. Efect imediat de purifiere, porii sunt închiși, iar imperfecțiunile estompate.

CAUDALIE VINOPURE SER ANTIIMPERFECȚIUNI reface textura tenului, conferindu-i luminozitate și reglează excesul de sebum. Soluția ideală pentru o piele perfectă, serul cu textura lejeră estompează imperfecțiunile și reduce porii dilatați.

CAUDALIE VINOPURE FLUID MATIFIANT este pasul final în rutina de îngrijire a tenului mixt-gras. Acesta absoarbe excesul de sebum, reduce imperfecțiunile și reface textura tenului, având în același timp și un efect de hidratare al pielii. Rezultatul? Un ten matifiat, cu o textură uniformă, o carte de vizită pentru orice femeie frumoasă.

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.