Setari Cookie-uri

B-SELFIE, primul filler inovator sub formă de plasture, a fost lansat în România

După succesul înregistrat pe piața din Italia, B-SELFIE, primul self-beauty filler care se aplică sub forma unui plasture, este disponibil și în România.

Comunicat de presă

  • Având la bază tehnologia inovatoare a microacelor, B-SELFIE este o alternativă naturală și nedureroasă la fillerele clasice, ce pot provoca reacții adverse; efectul de rejuvenare este vizibil în două ore și se menține timp de o săptămână.
  • Dezvoltat de Laboratoarele PhaseTech din Italia, companie specializată în dezvoltarea și producția de echipamente medicale inovatoare, B-SELFIE este câștigătorul a numeroase premii internaționale, printre care Premiul Estethi-Award 2017 pentru Inovație în Estetica Profesională.

B-Easy

B-SELFIE are la bază un sistem exclusiv de infiltrație intradermică cu microace de o grosime de ¼ din grosimea firului de păr uman, formate din substanțe active cristalizate. Cristalele de acid hialuronic și factorul de creștere (EGF) penetrează pielea în profunzime, prin simpla apăsare a degetelor, dizolvându-se în decurs de câteva ore. Microacele stimulează epiderma, amplificând acțiunea substanțelor cu efect în rejuvenare.

Citește și:

Tehnologia microacelor are numeroase beneficii, produsele putând fi aplicate ușor, acasă, de către oricine, fără a mai fi nevoie de vizite la cabinetul medicului dermatolog sau estetician. B-SELFIE este, astfel, o alternativă non-invazivă, nedureroasă și lipsită de efecte adverse atât la fillerele clasice, injectabile, dar și la chirurgia estetică. Efectul antirid și de rejuvenare este vizibil la două ore de la aplicare și se menține timp de o săptămână.

„B-Selfie este primul self-beauty filler care se aplică simplu, ca un plasture, și nu se limitează la a hidrata epiderma, așa cum face o cremă obișnuită sau cum fac alți plasturi cosmetici. Este vorba despre un produs tehnic, o inovație creată în mod specific pentru tratamentul ridurilor. Microstructurile sale pot să penetreze suficient de mult pielea, în puncte-cheie, precum conturul ochilor. Atfel, ingredientul activ ajunge în stratul profund al ridului, în timp ce factorul de creștere (EGF) revitalizează țesutul”, declară Andrea Piccardi, doctor docent la Universitatea din Pavia, Italia.

Citește și:

Deși acțiunea de „umplere” a ridurilor este vizibilă la doar două ore de la aplicare, fiind o soluție ideală pentru o invitație în oraș de ultim minut sau înaintea unui eveniment, B-SELFIE este mai mult decât o soluție de urgență. Efectuând patru tratamente cu B-SELFIE, la un interval de 48 de ore, se poate obține un efect prelungit.

„Rezultatul imediat este de o calitate chiar mai mare decât a unora dintre terapiile invazive, fără a fi comparabil cu un filler clasic din punct de vedere al duratei efectului, structura acidului hialuronic utilizat fiind diferită. Astfel, B-SELFIE poate fi folosit ca terapie adjuvantă, la domiciliu, care să completeze planul terapeutic creat”, completează Dr. Piccardi.

B-Easy

Rejuvenare pentru diverse zone ale pielii

Gama B-SELFIE cuprinde patru fillere: B-SELFIE Eye, destinat rejuvenării zonei ochilor, B-SELFIE Volume, care conferă volum buzelor și definește conturul, B-SELFIE Smooth, destinat corectării ridurilor specifice fumătorilor, și B-SELFIE Ageless, destinat corectării ridurilor de expresie.

Citește și:

B-SELFIE Volume conferă volum buzelor și un contur mai bine definit. Zona buzelor este foarte sensibilă, fiind caracterizată de țesut subțire și delicat, motiv pentru care injecțiile nu sunt recomandate. De asemenea, este o zonă cu scăderi de volum în diferite faze ale vieții, cicatrici provocate de traumatisme sau herpes. Riscurile unui filler tradițional includ: granuloame, tendința de hipercorecție sau alternanță zone de hipo și hipercorecție, rezultat ne-natural, hematoame etc. B-SELFIE Volume este ușor de aplicat, având o formă anatomică, adaptată mișcării buzelor și diferitelor forme ale acestora, fiind singurul tratament ce poate revitaliza conturul în mod natural.

B-SELFIE Eye este destinat atenuării ridurilor din jurul ochilor - o zonă cu caracteristici speciale, de asemenea: țesut subțire, supus mișcărilor mimicii, cu diferențe importante între țesutul din zona mediană și cea laterală, plus prezența șanțului lacrimal – în mod categoric o zonă dificilă. Un filler tradițional poate conduce la formarea de granuloame ale șanțului lacrimal, hematoame, risc de hipercorecție, defecte pe termen lung ale șanțului lacrimal, vizibile în timpul mimicii etc. B-SELFIE Eye poate fi aplicat ușor, având, de asemenea, o formă adaptată întregii zone periorbitale (inferioară și laterală). Conturul ochilor este rejuvenat în două ore.

Citește și:

B-SELFIE Smooth este destinat corectării ridurilor din zona buzei superioare, specifice fumătorilor – ridurile cel mai greu de corectat. Zona este foarte dureroasă la injecție, iar fillerele clasice implică o serie de riscuri: granuloame în marginile buzelor, zone alternative de hipo și hipercorecție (inflamații), volum ne-natural, hematoame, aspect de „monkey face”. B-SELFIE Smooth permite însă o aplicare controlată a substanțelor cu efect de rejuvenare, evitând efectele adverse potențiale.

B-SELFIE Ageless vizează corectarea ridurilor de expresie, fiind primul self beauty filler în măsură „să umple” ridurile nazolabiale (șanțurile din jurul nasului). Zona implică, de asemenea, o serie de dificultăți terapeutice: țesut gros, dar supus zonelor de hipotrofie, zonă puternic supusă mișcărilor mimicii, diferențe de țesut de-a lungul zonei nazogeniene. Riscurile unui filler tradițional, injectabil, sunt numeroase: granuloame ale șanțului nazogenian, zone alternative de hipo și hiper-corecție, defecte pe termen lung ale șanțului, hematoame și aspect de „monkey face”. Spre deosebire de un filler tradițional, B-SELFIE Ageless permite o răspândire controlată a substanțelor de rejuvenare, îmbunătățind țesutul pe termen lung.

Citește și:

Gama B-SELFIE este disponibilă la acest moment online, pe emag.ro, la prețul de 130 de lei/produs, și în saloanele partenere. B-SELFIE va fi prezentat, în premieră, în România, în cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair 2018, care are loc la ROMEXPO în perioada 27-30 septembrie 2018, Pavilion B2, stand B25.

Mai multe despre B-SELFIE aici: https://inside.bselfie.it/ro/

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.