Brandul Suedez 100% vegan de îngrijirea părului Maria Nila este disponibil în România

Brandul Suedez 100% vegan de îngrijirea părului Maria Nila este disponibil în România

Cu o experiență de peste 40 de ani în industrie, Maria Nilă oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstyliștilor din întreaga lume. Misiunea Maria Nilă este de a produce cele mai bune produse fără a compromite sănătatea părului sau mediul înconjurător.

Comunicat de presă

Produsele Maria Nilă sunt 100% vegane, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor cât și a ambalajelor. Toate produsele conțin Colour Guard Complex care protejează și păstrează culoarea părului.

Produse Maria Nila

Toate produsele sunt create în fabrica maria nilă din Helsingborg, Suedia, unde dezvoltatorii și chimiștii aleg fiecare ingredient care va fi prelucrat pentru a defini produsul final. Controlul întregului proces de producție de la concept la produs înseamnă că suntem capabili să garantăm condiții de muncă sănătoase, ingrediente de înaltă calitate și un ambalaj excelent.

Linia de produse Care&Style este compusă din șase game de produse pentru îngrijirea părului. Fiecare gama este compusă din șampon, balsam și un tratament. Deoarece fiecare tip de păr necesită un tratament specific, fiecare gamă conține un ingredient special care adaugă proprietăți unice, făcând produsul perfect pentru fiecare tip de păr.

True Soft este gama care conține ulei de argan, care hrănește și revitalizează părul uscat și fragil. Gama Head&Hair Heal tratează și previne mătreață și alte probleme ale scalpului, previne pierderea părului și ajută la creșterea acestuia, în timp ce gama pure volume conține Pro-Vitamina B5 pentru extra volum și mai multă rezistență. Gama Structure Repair folosește alge din adâncul mării care repară părul deteriorat și obosit. Luminous Colour este gama care conține antioxidanți de protecție extrași din rodie și este creată pentru cei care culoarea și strălucirea contează cu adevărat, în timp ce gama sheer silver conține pigmenți violeți și extract de mure, pentru a elimina tonurile de auriu.

Produse Maria Nila

Maria Nilă oferă, de asemeanea, și linia de produse Colour Refresh, compusă din măști de păr non permanente, extrem de hrănitoare, pigmentate, care pot fi utilizate fie pentru a intensifica, fie pentru a schimba culoarea actuală. Poți fi îndrăzneață alegând pink pop sau azure sau păstrează-l clasic cu pear silver sau cacao intense.

Linia de produse Style&Finish oferă o gamă completă de produse de styling și menținere a culorilor pentru a crea orice stil, textură sau aspect – de la o înfățișare elegantă până la una dezordonată.

Toate produsele Maria Nilă sunt 100% vegane și netestate pe animale. Fiecare produs conține trei simboluri diferite de certificare de la leaping bunny, peta și vegan society.

De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nilă sunt compensate climatic prin plan vivo și prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nilă face un pas ia înspre spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri