Setari Cookie-uri

5 idei de coafuri superbe pentru seară

Îți sărim în ajutor cu cele mai frumoase idei de coafuri de seară, care te vor fermeca de la prima vedere!

Te așteaptă un eveniment special și ești în pană de inspirație în ceea ce privește coafura pe care urmează să o abordezi? Suntem sigure că fiecare femeie te înțelege perfect: câte dintre noi chiar pot afirma că nu s-au regăsit niciodată în această situație plină de dileme?

Îți sărim în ajutor cu cele mai frumoase idei de coafuri de seară, care te vor fermeca de la prima vedere! Descoperă variantele de styling cu care vei face furori în rândurile de mai jos! În plus, sunt extrem de ușor de obținut, ceea ce va reprezenta cu siguranță un atu pe care nu îl poți trece cu vederea!

5 coafuri de ocazie cu care atragi toate privirile

Coafurile de ocazie înseamnă în 2018 mult mai mult decât păr îndreptat cu placa și pulverizat cu spray pentru strălucire. Deși nu am putea vreodată să contestăm șarmul acestei opțiuni de styling, noi te provocăm să dai acum întâietate creativității, să optezi pentru coafuri care se mulează perfect pe stilul tău, strălucind însă pline de atitudine, în același timp. Descoperă propunerile care ne-au furat inima în rândurile de mai jos!

Citește și:

Bucle romantice

Sursă: Instagram

Nu e necesar să îți aranjezi părul în cele mai sofisticate cocuri pentru a impresiona la o ocazie specială. Așa cum ne demonstrează superba Gigi Hadid, e suficient să îți ondulezi cosițele pentru a radia un farmec incendiar. Marele avantaj al acestei coafuri de seară este că se potrivește fiecărui tip de păr: va reliefa superb moliciunea onduleurilor naturale și va conferi volum părului fin și rar.

Începe prin a spăla și a hidrata părul, insistând pe hrănirea cuticulei. Dacă ai o podoabă capilară angelică, ondulată, tot ce trebuie să faci este să aplici o cremă specială pentru bucle, care să le sublinieze frumos forma, să le confere strălucire și să le hidrateze în profunzime. Evită să îți piepteni părul, pentru ca nu cumva să strici dansul natural al ondelurilor tale.

Citește și:

Dacă părul tău e drept de la Mama Natură, aplică mai întâi pe suprafața sa o cremă pentru bucle sau un spray texturizant. Cu ajutorul unui ondulator de 25 de mm, creează bucle lejere, precum cele ale supermodelului. Alternează direcția de formare a lor, deoarece astfel vei obține un aspect mai natural. Încheie cu fixativ și cu un spray special pentru strălucire.

Coadă de cal plină de personalitate

Să nu cumva să alungi cu rea voință clasicul ponytail, considerându-l mult prea banal pentru o coafură de seară plină de strălucire. Așa cum ne dovedește frumoasa Blake Lively, acest hairstyle chiar are puteri ascunse. Secretul este să mizezi pe volum și pe o textură wild a părului tău.

#vmas #vmas2018 #blakelively #blakelivelyhairstyle #hair #summer #white

Citește și:

A post shared by Blake Lively (@blakelively.hairstyle) on

Sursă: Instagram

Spală-te cu cel puțin o zi înainte de marele eveniment, pentru ca părul să deprindă o textură aspră. Aplică un șampon uscat la rădăcină, apoi distribuie uniform și pe lungimi cu ajutorul unui pieptene. Prinde părul exact în dreptul cefei într-o coadă de cal joasă, camuflând elasticul cu o șuviță de păr. Tapează ponytail-ul, pentru a intensifica și mai mult volumul, și desăvârșește cu un spray matifiant, care să confere și mai multă atitudine acestei coafuri superbe de seară.

Coc la ceafă, rafinat și elegant

Care este cel mai frecvent răspuns pe care îl oferi la întrebarea: „cum îți aranjezi părul când mergi la petrecere?”? Suntem sigure că varianta câștigătoare este „cocul”. Suntem întrutotul de acord cu tine, dar te sfătuim să schimbi puțin regulile jocului și să eviți variantele clasice: un chignon răsucit, inspirat de ceea ce ar purta o balerină, e cea mai bună variantă.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

După ce ți-ai spălat părul, așează-l pe bigudiuri calde, pentru a-i imprima un plus de volum și o curgere romantică, în valuri diafane pe umeri. Lasă câteva șuvițe libere, care să îți încadreze seducător chipul, apoi răsucește părul la spate, într-un coc lejer. Fixează cu ace de păr invizibile! Tot ce îți mai lipsește este o bijuterie plină de strălucire: o agrafă aurie, demnă de o zeiță romană, va face diferența!

Citește și:

Coroana cu împletituri a unei zeițe

Adorăm împletiturile și le considerăm pe bună dreptate darul pe care l-au făcut zeii umanității. Nu degeaba această coafură era adoptată de frumoasele legendare ale Olimpului: e pur și simplu extraordinară. În plus, reprezintă o opțiune de styling de excepție și dacă ai părul de lungime medie.

Sursă: Instagram

Împleteşte două cozi de pește laterale, pe care să le unești într-o coroană de-a curmezișul capului. Lasă două șuvițe care să îți mângâie fața, subliniindu-ți trăsăturile. Finisează cu un strat de fixativ și cu un spray glossy, care te va face să semeni și mai tare cu o preafrumoasă din basme!

Citește și:

Half up, half down reinterpretat

Coafura care a făcut furori acum câteva sezoane revine la modă, cucerind de această dată nu numai estetica de zi, casual, dar și teritoriul coafurilor speciale, de seară. Ce presupune ea? Prinderea la spate a şuviţelor laterale, de deasupra urechii, care vor cădea seducător peste restul părului, lăsat liber.

Sursă foto: Instagram

După ce ai definitivat rutina ta de îngrijire, ondulează tot părul, mizând și de această dată pe bucle lejere. Departajează secțiunile de pe laterale, de deasupra urechilor, și împletește-le în coadă de pește. „Servește-te” cu șuvițe de păr din restul cosițelor tale, pe măsură ce avansezi spre locul de întâlnire al celor două cozi. Pentru efecte de-a dreptul sublime, poți apela la o singură fishtail, care să se piardă lejer în păr, dar ai grijă să stabilizezi extrem de bine coafura cu agrafe transparente. Vei arăta precum o prințesă din basme!

Ce au în comun toate aceste coafuri de seară, pe lângă aspectul care îți taie respirația? Toate pleacă de la un obiect cult al frumuseții: o perie de păr eficientă. Dacă este să alegi un singur gadget de beauty, fă ca acesta să fie o perie de calitate. Ai nevoie de una clasică, dar și de o perie rotundă, perfectă pentru a conferi volum părului la uscare, baza pentru toate coafurile măiestre de mai sus și ideală pentru coafat.

idei de coafura

Sursă foto: Pastel 3

BABYLISS BaByliss PRO Perie plastica ingusta, ace de plastic

LABEL M PERIE ANTISTATICA XLARGE

Nu uita nici de peria de geantă, care îți va fi mereu alături, asigurându-te că vei arăta impecabil, iar coafurile tale de seară se vor menține în stare perfectă!

idei de coafura
Sursă foto: Pastel 3

TANGLE TEEZER COMPACT GOLD RUSH

Sperăm că te-am convins că un astfel de obiect este must pentru frumusețe de vis: comandă aici perii de păr pentru coafuri irezistibile!

Aceste cinci coafuri de seară te vor transforma în frumoasa balului. Sunt simple, ușor de obținut și se potrivesc oricărui tip de păr: nu e aceasta definiția a tot ceea ce ne dorim în hairstyling?

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.