Setari Cookie-uri

Brandul Aerin: povestea nepoatei celebrei Estee Lauder

Povestea brandului Aerin, nepoata celebrei Estee Lauder, este una plină de inspirație pentru noi. Aerin Lauder, în vârstă de 44 de ani, reprezintă un icon al stilului și rafinamentului feminin. Să nu mai spunem că a clădit un imperiu!

Nepoata fabuloasei Estee Lauder, imperiul de cosmetice cunoscut la nivel mondial, Aerin Lauder s-a născut în înalta societate New Yorkeză. Gândește-te, dacă vrei, la Gossip Girl! La apartamente în Park Avenue, la haine stilate, la bijuterii sau genți cu waiting list.

Aerin Lauder, moștenitoarea unui imperiu mondial, miliardară actual, creează modă, lifestyle, haine, cosmetice, mobilă, parfumuri sau piese deco. Nu este de mirare că nepoata lui Estee Lauder a devenit poate mai cunoscută decât Estee însăși.

A muncit 25 de ani în compania familiei, aducând brandul Estee Lauder în actualitate mereu. Și apoi, Aerin Lauder a făcut o mișcare îndrăzneață. Și-a creat propriul brand de frumusețe și lifestyle. Povestea brandului Aerin, creat de nepoata lui Estee Lauder, Aerin Lauder, s-a construit frumos, ajungând acum să devină un conglomerat destinat pasionatelor de un stil de viață frumos și sănătos, desigur, avangardist și iconic. Așa că, astăzi vorbim despre ea și despre unde găsești produse Aerin în România.

Citește și:

Povestea brandului Aerin de la începuturi până acum

Nici nu este de mirare că povestea brandului Aerin a devenit cunoscută, iar nepoata lui Estee Lauder a devenit celebră, la rându-i. Este vorba despre o femeie ce a crescut în cercuri diplomatice, a cărei familie s-a mutat la Vienna, Austria, când tatăl ei, Ronald Lauder a fost numit ambasador al Americii în această țară. De altfel, despre această perioadă Aerin Lauder vorbește cu mândrie și nostalgie, afirmând că i-a format viziunea, gusturile și stilul.

Când s-a mutat în Europa, nepoata lui Estee Lauder era adolescentă și nu și-ar fi dorit să ajungă acolo. Dar uitându-se retrospectiv a ajuns la concluzia că a fost cea mai bună experiență din viața sa, căci călătorea în fiecare week-end, cunoscând noi culturi, orașe, muzee, creând noi experiențe și amintiri.

Citește și:

Să-ți dai seama de încă un aspect al evoluției acestui label, Aerin Lauder este fan instagram, rețeaua de socializare a momentului, fapt din care putem deduce că este bine ancorată în prezent. Totuși, povestea brandului Aerin Lauder a ajuns atât de departe pentru că vorbim despre talent, ambiție și ceva noroc.

Despre Aerin s-a spus adesea că emană o autoritate elegantă și un rafinament sănătos, eteric. Despre ea, de altfel, se spune adesea că este ”Regalitate Americană”, întrucât a creat un imperiu icon, pornind de la un alt imperiu icon. Un imperiu pe care îl poți descoperi și în România. Descoperă unde găsești produse Aerin și descoperă ce îți propun să citești, pentru a te inspira din succesul asociat cu povestea brandului Aerin.

Citește și:

povestea brandului Aerin, nepoata lui Estee Lauder

Vezi produse Aerin aici

Citește povestea brandului Aerin


Lecții de succes care au construit imperiul Aerin

Aerin Lauder însăși afirmă că este foarte focusată pe detalii. Se trezește în miez de noapte gândindu-se la anumite detalii sau văzând greșeli în procesul de creație și trimite imediat e-mailuri pentru a fi remediate sau așezate lucrurile. Este de părere că atunci când ea semnează numele pe un label, acel produs trebuie să fie cel mai bun posibil. Și asta se vede inclusiv în prezența sa.

Așa că nu e de mirare că povestea brandului Aerin a ajuns pe buzele tuturor și că lumea își dorește să aducă în casele lor un dram din succesul și inspirația acestui icon creativ. De la pantofi la cosmetice, de la lumânări parfumate la piese de deco, poți avea și tu un produs Aerin în casa ta.

Citește și:

Și totuși ceea ce inspiră nepoata lui Estee Lauder prin povestea brandului Aerin este altceva. Faptul că poate fi și femeie de afaceri, și icon, și femeia de business, și soție. În plus, faptul că provine dintr-o familie de business, în care avea deja un loc (vezi istoria surorii sale), dar a decis să traseze liniile propriului business, inspiră și mai mult curaj și încredere în forțele proprii.

Despre plecarea de la Estee Lauder și crearea propriului său business, Aerin Lauder spunea că a fost atât dificilă, dar și eliberatoare. Și, mai ales, incitantă, pentru că deja gândise toate detaliile, avea totul în minte!


De aceea și consideră că bunica sa ar fi fost mândră de ea, căci și ea și-a urmat pasiunea și visele. De altfel, povestea brandului Aerin nu s-ar fi construit fără bunica sa. Iar nepoata lui Estee Lauder chiar spune că tocmai asta o determină să muncească mai mult, să aducă viziunea sa cât mai aproape de realitate. Care este viziunea lui Aerin Lauder? Aerin Lauder susține că nu trebuie să vezi neapărat produsul.

Citește și:

Ci trebuie să te vizualizezi pe tine fiind femeia care trăiește un anumit stil de viață, un stil de viață în care poți folosi acel produs. Așa că nici nu e de mirare cum a construit un întreg imperiu de beauty, parfumuri, modă, piese pentru decorat locuințele.

Descoperă mai sus unde poți citi mai multe despre cum se construiește un imperiu miliardar, faimos la nivel mondial. Sau poate două, căci povestea brandului Aerin este corelată cu cea a lui Estee Lauder, în același neam #hihi.

Sursa foto front page – Unsplash, pagina oficiale facebook Aerin

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.