Setari Cookie-uri

FOREO dezvăluie beneficiile spectaculoase ale măștii inteligente infuzate cu cafeină

Pentru a sărbători ziua internațională a cafelei (1 Octombrie), brandul suedez de frumusețe și wellness FOREO, lansează un mod inteligent pentru a fi mereu aprovizionat cu cafea - masca inteligentă Shimmer Freak infuzată cu cafea, parte a colecției Skin Rehab Collection.

Comunicat de presă

Pasionații de frumusețe se pot bucura acum de o formă diferită a cafelei zilnice cu masca din microfibra infuzată cu cafeină. Eliminând semnele de oboseală în doar 90 de secunde, conferă fermitate și calmează pielea inflamată, fiind un mod strălucitor de a sărbători aceasta și orice altă zi preferată din an.

Masca infuzata cu cafeina

Formula Shimmer Freak este un amestec cu o concentrație ridicată de ingrediente active care ajută la revitalizarea și hidratarea pielii delicate din jurul ochilor. Bogată în antioxidanți, cafeina energizează și reîmprospătează pielea pentru un aspect mai luminos și mai radiant. În același timp, apă de trandafir hidratează și redă umiditatea pielii, iar niacinamidele uniformizează imperfecțiunile, reduce aspectul liniilor fine și al pielii terne, oferind o strălucire sănătoasă.

Citește și:

Acesta mască iluminată este destinată utilizării numai în jurul ochilor. Complexul de trezire conține particule fine care reflectă lumina pentru a diminua instantaneu cearcănele. Shimmer Freak se folosește exclusiv cu dispozitivul UFO și al său emblematic tratamentul de Cryo-Terapie, pentru a reîmprospăta pielea delicată și pentru a calma ochii obosiți. Glisați masca în jurul conturului ochilor și reduceți ochii umflați și cearcănele, redând strălucire pielii.

Steve Thomson, CMO FOREO a explicat că “Este mai puțin cunoscut faptul că putem folosi cafeina ca un puternic antioxidant care poate reduce semnele îmbătrânirii premature. Este un protector al pielii, de aceea am considerat ca fiind esențial să îl includem în colecția de măști inteligente activate de UFO. Infuzând formula cu cafeină, am descoperit o metodă excelentă de a îi oferi tenului fermitatea de care are nevoie și de a;ti face ochii să pară odihniți, că după opt ​​ore întregi de somn.”

Citește și:

Masca infuzata cu cafeina

Colecția de măști activate de UFO include:

Masca ‘Shimmer Freak’ formula infuzată cu cafeina iluminează și revigorează conturul ochilor. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘H2Overdose’ conține acid hialuronic care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Glow addict’ formula infuzată cu perle iluminează pielea ternă pentru un aspoect sănătos și piele radiantă. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Matte Maniac’ formula infuzată cu cărbune matifiază și elimină impuritățile pentru o piele curată, cu un aspect sănătos. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.

Masca ‘Youth Junkie’ formula infuzată cu colagen netezește liniile fine și ajută la creșterea fermitații pielii. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Citește și:

Masca ‘Make My Day’ Mask conține acid hialuronic și alge roșii care hidratează în profunzime, combinate cu protecție anti-poluare pentru un ten luminos. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Masca ‘Call It A Night’ Mask conține ulei de măsline și ginseng care hrănesc, revitalizează și hidratează pielea pe timpul nopții și ajută regenerarea celulară. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.