Setari Cookie-uri

Amway lansează colecţia ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

ARTISTRY STUDIO este colecția perfectă pentru trendsetterii urbani care trăiesc viața din plin! Aceasta a fost creată cu gândul la cele mai interesante orașe ale lumii și la stilurile de viață care le caracterizează.

Comunicat de presă

Prima oprire este la New York. Produsele ARTISTRY STUDIO NYC Edition sunt inspirate de luminile sclipitoare, culorile și distracția non-stop caracteristice metropolei americane.

Conceptul noii colecţii gravitează în jurul celebrării pasiunilor pe care fiecare dintre noi le avem sau urmează să le descoperim, fie că este vorba despre artă, cultură sau modă.

NYC Edition Artist

“Pentru Amway, lansarea colecţiei Artistry Studio New York este o premieră, fiind prima dată cand ne asociem cu lumea artei şi ne propunem să redăm stilul de viaţă al unui artist în mediul urban, având ca inspiraţie New York-ul – o metropolă mereu dinamică", menţionează Ioana Enache, General Manager Amway.

În acest context, Amway va fi partenerul oficial al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor şi va susţine două tinere artiste în demersul lor de a-şi valorifica pasiunea pentru pictură.

Citește și:

Pe 5 octombrie Amway Business Center va deveni pentru o seară Artistry Studio Gallery, unde Yahfouf Dragomir Elena Irina şi Cosoianu Sinziana-Daniela, studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, vor avea ocazia să îşi expună lucrările.

NYC EDITION ARTIST

Ambalajul de excepție al colecției, realizat de artista Lady JDay, în prezent stabilită la New York, este o paradă a culorilor trendy, pe gustul oricărei passionista cu imaginație. Fii îndrăzneață, fii deosebită, fii tu însăți!

Mascara 3 în 1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Transformă străzile orașului într-un podium, cu noua Mascara 3-în-1! Dă volum genelor, separă-le și ridică-le, pentru un aspect care nu poate trece neremarcat

Paletă fard de ochi și obraji ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Citește și:

Cu această paletă de machiaj poți obține un look profesional în doar 5 minute! 3 farduri de ochi complementare, un frumos fard de obraz satinat, pudră de față și pudră iluminatoare - toate într-o singură paletă premium!

Balsam de buze nuanțator ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Echilibrul perfect dintre o culoare șic și hidratare de durată pentru buzele tale. Nuanțe disponibile: City Coral, 212 Pink și NYC Berry - toate cu un nucleu care conține unt de shea, avocado, extract de sâmburi de struguri și ulei de cocos. Culoare și luciu, oricând ai nevoie!

Pudră iluminatoare Light Up ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Strălucește zi și noapte cu ajutorul Pudrei iluminatoare Light Up cu oglindă și lumini LED! Un trio de farduri frumoase care accentuează trăsăturile.

Citește și:

Creion de ochi 2-în-1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Realizează cele mai moderne lookuri ale sezonului în câteva secunde, cu ajutorul unor culori care inspiră creativitate. Nuanțele creionului sunt potrivite pentru toate tonurile de ten. Folosește un capăt al creionului, sau ambele capete împreună, pentru a obține un machiaj de ochi uimitor!

Ruj 2-în-1 ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition

Instrumentul perfect cu care poți conferi buzelor un efect „ombre”. Vitamina E, uleiul de semințe de jojoba și cel de măsline hrănesc buzele în profunzime.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.