Setari Cookie-uri

Produsele cosmetice profesionale Académie: brandul ce a creat autobronzantul!

Dacă dorești rezultate vizibile pe pielea ta, comparabile cu tratamentele dermatocosmetice sau cele din saloanele profesionale de înfrumusețare, te sfătuiesc să mizezi pe cosmetice profesionale marca Académie.

De ce am încredere în tipurile de cosmetice profesionale marca Académie? Vorbim aici despre o marcă de beauty cu tradiție în frumusețe și îngrijire. Știu sigur, pe încercat și testat că gama de cosmetice profesionale Académie se adresează chiar și celor mai mofturoase sau sensibile tipuri de piele.

Știu sigur că folosirea produselor cosmetice Académie duce la o piele sănătoasă, hidratată, curățată de impurități, cu o textură fină, catifelată și un aspect tânăr, fresh. Și asta pentru că pielea va redeveni elastică și strălucitoare!

Am început să testez produsele lor cosmetice după ce am citit istoria brandului de cosmetice Académie. Și asta pentru că deh, defectele meseriei: întâi mă documentez bine de tot și abia apoi aleg.

Citește și:

Am ales să mă documentez direct de la sursă de pe site-ul Académie Beauté. Așa că te invit și pe tine să citești istoria brandului de cosmetice Académie, în rândurile de mai jos. Și te invit apoi să alegi din gama de cosmetice profesionale marca Académie ce ai nevoie.

Istoria cosmeticelor profesionale Académie

Maison Académie Scientifique de Beauté a fost fondată de către Dr. Alexandre Lamotte, acum mai bine de un secol, în 1980. Următorul pas a fost să cucerească audiențele și tenurile cu «Princesse des Crèmes» ori «Princesse des Poudres» sau «Rubis Pompadour» pentru ca în 1895 să existe deja un Salon de înfrumusețare în cel mai elegant district al Parisului, în Saint Honoré.

Citește și:

Treptat, dar rapid, salonul cu cosmetice profesionale Académie a dovedit seriozitate și competență, deci clientele nu s-au lăsat așteptate, și asta pentru că mereu au avut tratamente de calitate, cu rezultate. cosmetice profesionale marca Académie

Alege produse cosmetice profesionale Académie

Un alt moment important în istoria brandului de cosmetice Académie a fost în 1920 când au dezvoltat un ghid de îngrijire și înfrumusețare pentru femei. Aici se vorbește despre masaje și tipurile lor. Spre finele anilor 20, gama de cosmetice profesionale marca Académie va fi preluată de către fiul spiritual al lui Alexandre Lamotte, Georges Gay, de profesie farmacist.

Urmează prima Școală de Estetică, pentru instruirea esteticienilor. Aici se va fi învățat diagnoza, know-how-ul, tehnicile de masaj și cum să recomanzi produsele potrivite pentru fiecare piele. Devine cea mai populară școală de frumusețe din Paris.

Citește și:

Urmează multe materiale publicate despre Geroge Gay, legate de îngrijirea pielii, cu multe sfaturi de întinerire și tehnici eficiente de testat și nu departe de lansarea brandului, Académie apare în Vogue în 1930. La scurt timp și celebritățile epocii pariziene, Michèle Morgan, Marie Bell, Sim Viva or Marie Glory, marketează gama de cosmetice profesionale marca Académie ca fiind cele mai bune.

Alege cosmetice profesionale marca Académie pentru că vorbim mai întâi despre sănătate, mai apoi de frumusețe!

Încă din 1930, Académie se plasează ca brand de sănătate a pielii, frumusețea rezultând din sănătate. Și încă de atunci Georges Gay recomandă tratamente cu hormoni activi pentru a regenera pielea. Apar, deci, primele tratamente anti-aging.

Citește și:

Tot legat de istoria brandului de cosmetice Académie este și faptul că aici s-a folosit pentru prima dată o cremă cu colagen, cu efecte dovedite asupra elasticității și tinereții dermei.

Nu e de mirare nici faptul că încă din 1950, apar cosmetice profesionale Académie destinate protecției solare. Tot în această perioadă, apar primele fonduri de ten-tratament, în diferite nuanțe. Acest fond de ten masca cicatricile, roșeața, porii dilatați și acneea!

produse cosmetice profesionale Academie

Mai găsești cosmetice Académie aici

O dată cu preluarea afacerii de către fiul lui Gay Gerard, casa de înfrumusețare crește și mai mult, devenind faimoasă. Apare acum Hydraderm Cream, o cremă cu efect hidratant intens. Și tot de istoria brandului Académie se leagă apariția primei loțiuni auto-bronzante din lume, în anii 60, o loțiune ce nu și-a schimbat formula încă de la început.

Citește și:

La finele anilor 60, este creat primul tratament dermatocosmetic pentru pielea sensibilă, cu efect hipoalergenic. Această cremă cu efect antiinflamator, calmant și de desensibilizare revitalizează pielea și stopează procesul apariției ridurilor.

Din 1973, istoria brandului de cosmetice Académie se schimbă sub conducerea Emmei, soția lui Gerard Gay. Ea introduce folosirea uleiului de jojoba ca tratament. Afacerea rămâne de-a lungul timpului în familie și în acest moment cele mai bune cosmetice profesionale marca Académie se regăsesc în 67 de țări.

Începând cu anii 85, tratamentele dermatocosmetice se axează mult pe anti-aging, cu ingrediente active concentrate. Abia în anii 2000 se creează o nouă gamă de hidratare a dermei care conferă hidratare instantanee și de durată, plus previne uscarea dermei. Și abia în 2008 apar primele cosmetice profesionale Académie pentru bărbați. Scopul lor? Să calmeze iritațiile de după ras și să hidrateze pielea.

Citește și:

În 2009, un nou pas este făcut în istoria brandului de cosmetice Académie: se lansează Derm Acte cu acid hyaluronic, colagen, acid glycolic și acid salicylic, un tratament eficient pentru ten.

De altfel, asta m-a și determinat să aleg cosmetice profesionale marca Académie: faptul că au investit în știință, aparatură și cercetare. Faptul că au căutat mereu alte și alte ingrediente active eficiente în tratarea problemelor de piele. Faptul că marketingul a venit firesc ca o prelungire a efectelor vizibile asupra pielii.

Te invit și pe tine să încerci gama de cosmetice profesionale Académie, să vezi pe pielea ta! ;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.