Setari Cookie-uri

Cosmeticele bio: cele mai noi și inovatoare formule ale sezonului

Toamna aceasta, ingredientele naturale întâlnesc tehnologiile de ultimă generație, iar rezultatul este impresionant pentru trusa de cosmetice.

Iată cele mai noi apariții de pe scena cosmeticelor BIO, disponibile online, pe www.bioalchimia.ro.

Produse micelare BIO pentru îngrijirea părului

Domus Olea Toscana a creat o gamă revoluționară de produse dedicate îngrijirii părului, utilizând tehnologia micelară. Micelii sunt agenți de curățare ce au capacitatea de a se atașa atât moleculelor de apă, cât și celor de ulei. Tehnologia micelară folosește acești surfactanți speciali pentru a îndepărta toate impuritățile de pe suprafața pielii, iar acum, și a părului.

Șamponul micelar pentru uz frecvent are o formulă delicată, creată pentru curățarea zilnică a părului, după antrenamentul la sală. Are efect echilibrant și calmant asupra scalpului și poate fi folosit cu încredere pe orice tip de păr.

Citește și:

Balsamul micelar "Co-Wash" hrănește părul în profunzime și are efect anti-încrețire. Nu încarcă părul și are o textură lejeră, fiind potrivit pentru îngrijirea după antrenament, în combinație cu șamponul micelar.

Șamponul-cremă micelar regenerant curăță și repară părul uscat, afectat de tratamente repetate. Împrospătează și hidratează intens, fără să afecteze echilibrul natural al fibrei capilare.

Produse micelare bio

Serumuri specializate pentru ten

Biofficina Toscana acordă o atenție deosebită nevoilor tenului și le răsfață pe iubitoarele de cosmetice BIO cu o gamă de serumuri inovatoare. Formulele bazate pe ingrediente organice toscane au acțiune eficientă, dar în același timp, blândă cu pielea.

Serumul purifiant are o concentrație mare de ingrediente active și este recomandat pentru îngrijirea tenului gras. Acesta curăță pielea în profunzime, îmbunătățindu-i textura. Folosește-l ca atare sau combinat cu emulsii faciale specializate și convinge-te de efectele sale benefice.

Citește și:

Serumul antioxidant este aliatul de încredere al pielii lipsite de vitalitate. Sinergia antioxidantă Uviox®-Oleox® și extractele organice din plante protejează pielea împotriva radicalilor liberi și îi redau fermitatea. Încearcă-l și îl vei include, cu siguranță, pe lista de preferate.

Serumul echilibrant calmează pielea sensibilă, predispusă la roșeață. Extractele organice, combinate cu un biocomplex hidratant inovator, oferă pielii un aspect proaspăt și uniform.

Cosmetice Bio

Produse BIO antiage, pe bază de extract de măslin

Domus Olea Toscana duce dezvoltarea de cosmetice BIO antiage la următorul nivel, cu gama sa de produse de îngrijire dedicată încetinirii ceasului biologic al pielii.

Serumul tonifiant pentru conturul ochilor hidratează intens pielea și reduce aspectul de “ochi obosiți”. Acidul hialuronic are efect de filler fără precedent, iar colagenul vegetal conferă fermitate și elasticitate pielii din jurul ochilor.

Citește și:

Uleiul antiage pentru ten, păr și corp conține un amestec bogat în uleiuri prețioase organice. Utilizat pentru îngrijirea pielii, acesta are efect antioxidant pentru pielea matură, dar și proprietăți nutritive pentru pielea uscată. Utilizat pentru îngrijirea părului, uleiul întărește fibra capilară și îi conferă strălucire.

Produse Bio

Tratament antiage pentru mâini și unghii fragile

Tot din arsenalul Domus Olea Toscana, vine încă un produs de îngrijire perfect pentru rutina de toamnă, dar nu numai. Îndeplinind atât funcția de hidratare, cât și pe cea de produs antioxidant, tratamentul pentru mâini te va cuceri de la prima aplicare.

Tratamentul antiage are acțiune imediată de calmare și cicatrizare a pielii uscate din cauza frigului și întărește unghiile fragile. Are o acțiune antioxidantă puternică, activează microcirculația și stimulează regenerarea celulară.

Citește și:

Tratament Antiage

Cu atâtea vești bune din domeniul cosmeticelor BIO, putem spune că ne apropiem de finalul unui an productiv pentru industria de frumusețe. Recolta de inovații este bogată și spectaculoasă, iar produsele abia așteaptă să fie puse la treabă. Pe www.bioalchimia.ro, găsești întotdeauna cosmetice BIO certificate de instituții de renume din Italia și din lume. Completează-ți trusa de îngrijire cu una, două sau toate noutățile de mai sus!

sursa foto front page: shutterstock/by paulynn

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.