Setari Cookie-uri

Campionatul internațional de extensii de gene a ajuns la a doua ediție

După succesul de care s-a bucurat în 2017 primul “Campionatul Internațional de Extensii de Gene”, anul acesta va fi organizată a doua sa ediție, între 22-23 octombrie, în incinta Jubilee- The Ballroom.

Comunicat de presă

La eveniment vor participa cei mai faimoși tehnicieni de extensii gene din lume, pentru a-și dovedi măiestria lucrărilor și a face schimb de experiență.

Acest eveniment original din industria înfrumusețării este organizat de către Corina Turcuman, inițiatoarea brandului “Karina LashMaker”, Trainer Internațional, MASTER Trainer recunoscut de către cea mai mare Academie de Beauty din lume, cu sediul în SUA și jurat în cadrul Campionatelor Internaționale de extensii gene.

Campionatul internațional de extensii de gene

Obiectivele Campionatului de Extensii Gene:

Campionatul Internațional de Extensii Gene contribuie la creșterea notorietății profesiei de tehnician aplicare extensii gene, dar și la calitatea acestor servicii, printr-un schimb de experiență original și creativ. Termenul britanic de “lashmaker” înglobează însăși esența acestei meserii creatoare de frumusețe. Susținerea evenimentului în România reprezintă ocazia ideală de a promova atât talentele autohtone, cât și sponsorii romani pe segmentul de înfrumusețare, care pot participa ca parteneri la eveniment.

Citește și:

Tehnicienii care vor lua parte la concurs vor promova propriile branduri, vor deprinde tehnici noi și vor afla secrete de la ceilalți stiliști de gene. Astfel, vor crește semnificativ șansele acestora de a pune bazele propriei afaceri în domeniu sau de a se angaja la saloane renumite din România și din Europa.

Participanții la Campionatul Internațional de Gene:

La Campionatul Internațional de Gene de la București, din perioada 22/23 octombrie, pot fi concurenți toți lash stiliștii interesați, dacă au cursuri de specialitate pe categoria la care vor să concureze.

Brandurile renumite de beauty sunt invitate, de asemenea, să participe, în calitate de sponsori și parteneri, pentru a susține frumusețea și talentele în domeniu.

Înscrierea concurenților la eveniment se face în 3 pași:

Citește și:

1. Se completează formularul de participare

2. Formularul completat se expediază la adresa Comitetului Organizatoric până pe 15 octombrie 2018.

3. Participanții sunt contactați telefonic și li se prezintă în detaliu următorii pași, precum și regulamentul competiției.

Concurenții se pot înscrie pentru una dintre categoriile de mai jos:

- «JUNIOR» Junior – cu experiență de lucru de până la un an

- «MASTER» Master –cu experiență de lucru de 1-3 ani (fără a fi câștigat alte competiții)

- «PROFESSIONAL» Professional – stiliști de gene cu experiență de lucru de mai mult de 3 ani (fără a fi câștigat alte competiții), precum și Mașterii cu o experiență mai mică de 3 ani, dar cu locuri premiante în competiții

Citește și:

- «EXPERT» Expert – cu o experiență de lucru de peste 3 ani, premianți în competiții similare

- «ELITE» Elita–jurați ai campionatelor de profil, trainer din centrele de formare, studiouri și școli de gene, precum și trainer cu predare privată, indiferent de durata experienței de lucru.

Câștigătorii vor fi desemnați de către o echipă renumită de traineri internaționali, unii dintre cei mai buni lashmakers din lume. Iată mai jos lista lor și țara de proveniență:  Jessica Lima- Brazilia  Ilona Cypiene- Lituania  Inna Heinzmann- Germania  Salina Van Es- Olanda  Malgorzată Dolinska- Franța  Valentina Pînzari- Italia  Dmitri Giraevski- Belarus  Tatiana Giraevski- Belarus  Tatiana Bilovets- Ucraina  Rebecca Lee- Australia  Corina Meleca- Italia  Svetlana Orlova- Italia  Kristina Parshutkina- Ucraina  Olesea Veselov- Portugalia  Olga Sharipova- Italia  Elena Rusaleva- Grecia  Ecaterina Voronova -Fadeeva- Siberia  Tatiana Senkina- Rusia  Tatiana Griraevski - Belarus

Citește și:

Campionatul internațional de extensii de gene

Programul evenimentului:

La Campionatul Internațional de Gene participanții se pot înscrie pentru una sau mai multe nominalizări de aplicare extensii gene.

Astfel, în ziua de 22 octombrie vor avea loc concursurile Extensii de Gene 3D (de finalizat în maxim 3 ore), de Extensii Gene 4D-7D (Russian Volume, de finalizat în 3,5 ore), respectiv Extensii Gene 8-15 D (Mega Volum, cu un timp de execuție a lucrării de maxim 4 ore).

Ultima zi a Campionatului va fi dedicată concursurilor de Classic Brow Design (timp de executare de maxim o oră), Laminare Gene (de finalizat în 1.5 ore), de Extensii de Gene Fir cu Fir (timp de executare a lucrării de 2.5 ore) și de Extensii de Gene 2 D (de finalizat in maxim 3 ore).

Organizatoarea evenimentului, Corina Turcuman, menționează că: « Prin acest campionat ne propunem să promovăm rezultatele cât mai naturale, ce oferă o notă de seducție și rafinament privirii clientelor. În acest sens, participanții sunt îndemnați să nu lucreze cu extensii extrem de groase și lungi. Lucrarea rezultată trebuie să fie una la care s-a lucrat cât mai curat, adică să nu se fi folosit mult adeziv pentru gene. »

Citește și:

În 23 octombrie va avea loc și gala de premiere și petrecerea de la finalul evenimentului, care va avea ca dress code culoarea roz pastelat. La finalul competiției participanții vor avea șansa să socializeze cu trainerii din juriu, pentru a afla ultimele noutați în domeniul stilizării genelor.

Toți cei care iau parte la Campionatul Internațional de Gene vor primi atât diplome de participare, cât și premii consistente din partea sponsorilor: produse profesionale de la Karina Lashmaker și lămpi profesionale cu LED de la pA.NI.

Campionatul Internațional de Gene - Un eveniment memorabil:

Campionatul Internațional de Gene va fi organizat în București, la Jubilee- The Ballroom, din Șoseaua Mihai Bravu, nr. 223, o locație ideală pentru a celebra frumusețea și talentul creativ.

Citește și:

    Jubilee -The Ballroom este furnizorul oficial al Casei Regale a României și creator de evenimente prestigioase, într-un cadru luxuriant, care exprimă vibrații pozitive și bun-gust.

    Zeci de tehnicieni vor face schimb de experiență și de know-how, pentru dezvoltarea și promovarea unui domeniu de beauty în plină ascensiune.

    Pasionații de extensii de gene nu trebuie să rateze acest eveniment, pentru a-și face remarcat talentul la nivel european.

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Octombrie 2018
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.