Setari Cookie-uri

Cum îți pregătești tenul pentru un machiaj înfricoșător de Halloween

Indiferent dacă de Halloween-ul acesta adopți stilul pin-up al anilor ’50 sau optezi pentru ceva mai înfricoșător, FOREO are răspunsul potrivit pentru pregătirea tenului, sub forma unui tratament inteligent al măștilor compatibile cu dispozitivul UFO.

Comunicat de presă

Alege să îți pregătești tenul cu ajutorul mașitor activate UFO și al dispozitivului inteligent UFO chiar la tine acasă. Dispozitivul UFO și masca Matte Maniac activată de acesta, îți asigură protecția pielii chiar și în cazul celor mai majore transformări faciale pentru acest Halloween.

Dispozitiv UFO

Lumea tutorialelor YouTube ne-a permis să ne transformăm rapid în orice fantomă sau vampir chiar în confortul nostru de acasă, însă secretul pentru un machiaj reușit, care să țină o perioadă lungă de timp, constă în pregătirea pielii în mod corespunzător înainte de a îl aplica.

Tratamentul de 90 de secunde cu ajutorul dipozitivului UFO și a măștii Matte Maniac, nu numai că asigură că pielea ta este pregătită înainte de transformările grele, dar oferă și o bază de machiaj perfectă.

Citește și:

Formula Matte Maniac este o mască de purificare cu cărbune care elimină excesul de sebum și impuritățile pentru a asigura o piele curată și proaspătă. Folosit cu dispozitivul UFO, lumină cu LED albastră și Cryo-Therapie vei beneficia de un tratament facial de 90 de secunde, care va reduce la minimum porii și imperfecțiunile pentru un aspect sănătos și cu senzație de matifiere.

Un amestec extrem de concentrat de ingrediente active, formula Matte Maniac fără ulei, folosește puterea de purificare a cărbunelui pentru o piele curată și sănătoasă. Cărbunele atrage murdăria, uleiul și alte impurități de pe suprafața pielii, îndepărtând ușor toxinele. În același timp, lotusul de zăpadă și vraja extractului de alune ajută la calmarea pielii minimizând aspectul porilor.

Citește și:

Halloween

Dar care este prețul pentru obținerea unui ten sănătos și hidratat? Unul mic, dar perfect gestionabil de 99 lei pentru un pachet de șase măști Matte Maniac compatibile cu dispozitivul UFO, disponibil acum în magazinele Douglas și pe emag.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.