Setari Cookie-uri

Irina Rimes este noua ambasadoare a caravanei NIVEA #LikeYourself

Caravana NIVEA #LikeYourself pornește pentru al treilea an consecutiv în liceele din România. Și de această dată, consultanții NIVEA le vor învăța pe fete că încrederea în sine se construiește având grijă de ele, de frumusețea și de pielea lor.

Comunicat de presă

Anul acesta, campania este susținută de Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, care va interacționa cu adolescentele de liceu, împărtășindu-le sfaturi și trucuri de beauty din experiența ei.

Irina Rimes

În primii doi ani de campanie, consultanții NIVEA au susținut peste 1.000 de sesiuni #LikeYourself în 577 de licee din țară și au discutat cu peste 100.000 de adolescente despre încrederea în sine și importanța îngrijirii pielii în contextul actual.

Pe parcursul anului școlar 2018-2019, consultanții în îngrijire NIVEA vor susține noi sesiuni interactive dedicate elevelor de liceu, ilustrate cu materiale foto și video sugestive. Pe lângă acestea, fetele care vor participa la orele de curs #LikeYourself vor fi invitate la discuții deschise despre îngrijire și încredere și vor avea parte de surprize plăcute. În plus, Irina Rimes li se va alătura live la trei întâlniri din liceu, iar la alte 10 va discuta cu ele via Skype.

Citește și:

“Am acceptat cu mare plăcere să fac parte din campania NIVEA #LikeYourself, pentru că susțin cu tărie faptul că încrederea în sine este un lucru foarte important și aș dori să transmit asta tuturor fetelor. Eu însămi am avut probleme cu tenul și încrederea în mine în adolescență și mi-aș fi dorit să existe cineva care să mă ajute”, a declarat Irina Rimes.

Primul pas pentru transmiterea mesajului a fost făcut. Irina a pregătit un video în care le invită pe fete să se alăture Caravanei #LikeYourself, să creadă în ele și să se placă așa cum sunt. Acesta poate fi vizualizat aici.

Irina Rimes

Caravana #LikeYourself este un proiect național de educație demarat în octombrie 2016 și desfășurat în licee din toată țara. Ideea caravanei a pornit de la un studiu* conform căruia doar 10% dintre românce consideră că este important să aibă grijă de pielea lor, România situându-se pe ultimul loc în regiune la acest capitol. Rezultatele cercetării mai arătau că, în țara noastră, doar una din trei gospodării achiziționează cel puțin o dată pe parcursul unui an o cremă de față sau de corp. Pentru a afla mai multe detalii despre campania #LikeYourself, urmăriți site-ul NIVEA și paginile de Facebook și Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.