Mancam haotic si in graba, iar la sala nu ajungem uneori cu saptamanile. Asa ca atunci cand ne uitam in oglinda nu ne place foarte tare ce vedem; celulita, grasime localizata, piele lasata si lipsa de tonus.

Daca si tu te regasesti in situatia de mai sus, s-ar putea ca VelaShape III sa fie aliatul pe care il cauti de atata timp.

Specialistul in remodelare corporala (Madalina Luca) al Clinicii Wow Estetic din Craiova ne-a vorbit pe scurt despre beneficiile acestui tratament:

VelaShape III este singurul tratament care ofera o remodelare corporala completa. Desi este recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele obtinute in eliminarea celulitei, VelaShape III este un tratament mult mai complex de atat. Combinand 4 tehnologii puternice care lucreaza concomitent asupra zonei de tratament, reuseste sa trateze in acelasi timp toate problemele cu care majoritatea femeilor se confrunta, pentru ca desi, aparent, celulita este singura problema suparatoare, ea vine la pachet cu laxitatea pielii si lipsa de tonus.