Setari Cookie-uri

Cadouri mult așteptate pe care să vi le faceți în cuplu de sărbători

Tu ce îți dorești să primești în acest sezon? Atunci când vine vorba despre idei de cadouri de Crăciun sunt mai multe variante asupra cărora să te orientezi, dar secțiunea beauty rămâne foarte populară. Așa se face că am găsit niște produse noi care se potrivesc atât bărbatului preocupat de aspectul bărbii sale, cât și femeii care vrea să aibă mereu părul coafat!

Dragă Moș Crăciun - așa începe fiecare scrisoare redactată iarna, când se face lista cu dorințe. Că despre asta este vorba, despre ce ne dorim fiecare și despre mulțumirile oferite că de fiecare dată Moșu' fost atât de bun cu tine. Dar mereu vrem altceva și mai bun, și mai frumos. Că deh, apare ceva mai interesant și îi spui că ai vrea să îl mai rogi ceva. Și așa ajungi să treci pe lista cu dorințe și ceva care să te răsfețe.

Desigur, vei vrea dulciuri, sănătate și fericire, dar dacă ai auzit de inovațiile în materie de produse de înfrumusețare, vei vrea să pui pe listă și cea mai recentă inovație de la Rowenta - perie electrică de păr Express Air Brush pentru tine și aparatul de stilizat barba Rowenta Air Force Precision pentru el. Pentru că vorba cântecului "All I want for Christmas…" is:

Citește și:

👩 Perie cu aer cald Rowenta Express Air Brush pentru uscare și coafarea părului

👨 Aparat de stilizat barba Rowenta Air Force Precision la care el sigur visează!

Perie cu aer cald Rowenta Express Air Brush pentru uscare și coafarea părului

Cel mai probabil că știi deja cât de mult contează aspectul părului, de fapt cum te afișezi. Fie că este vorba despre întâlniri, despre prezentări, despre locul de muncă. Și așa ajungi să îți dorești să ai un complice într-ale coafatului.

Un păr drept cu aspect natural și strălucitor se obține cu peria cu aer cald Express Air Brush. Aceasta este un aparat de coafat 2 in 1 - usucă și îndreaptă părul în același timp, prietenele crezând că ai petrecut ore în șir la coafor - doar că va fi micul tău secret că nu. Iar ce o face și mai interesantă datorită generatorului de ioni, este efectul de electrizare redus.

Citește și:

Tehnologia Thermo Control chiar are grijă de părul tău, grație periilor încălziți care descurcă șuvițele cu ușurință și, din câteva mișcări simple, îi redă aspectul natural. Practic spui adio firelor rebele!

Perie cu aer cald Express Air Brush

Aparat de stilizat barba Rowenta Air Force Precision la care el sigur visează!

Pentru că și el este preocupat de aspectul fizic și pentru că ții la el. I-ai spus deja ce ți-ai dori pentru tine, dar ai vrea ceva și pentru el: un aparat de stilizat barba, dar nu oricare, ci Air Force Precision de la Rowenta, cu tehnologia exclusivă de aspirare.

Ce îl face deosebit? Aparatul colectează până la 90% din firele tăiate, iar lamele Titanium V-Sharp, antrenate de motorul de 7500 rotații pe minut îi permit să-și personalizeze look-ul așa cum își dorește. Air Force Precision îi va fi de mare ajutor și dacă pleacă în deplasare pentru că are o autonomie de până la 45 de minute și se poate utiliza oriunde. Și, între noi fie vorba, precizia ridicată a sistemului Soft Contour este perfectă pentru tenul lui sensibil.

Citește și:

Aparat de stilizat barba Rowenta Air Force Precision

Vezi detalii preț

La final, ceva dorințe personale: tare te-ai bucura dacă ar putea Moșul să transforme orașul într-un tărâm de poveste, cu flori de gheață, lumini multicolore și toți prietenii aproape. Dar asta stă în fiecare dintre noi - puțină magie, fericire si zâmbete molipsitoare!

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.