Setari Cookie-uri

5 cele mai bune parfumuri de iarnă pentru bărbați

Parfumurile pentru bărbați reprezintă o categorie extrem de interesantă pentru că acestea sunt fresh și denotă masculinitate. Cu multiple opțiuni pe piața cosmeticelor, am ales cinci dintre cele mai cool parfumuri de iarnă pentru bărbați, pe care domnii să le poarte în acest sezon.

Odată cu schimbarea anotimpurilor se schimbă și preferințele fiecăruia dintre noi - pentru modă, pentru cărți, pentru filme. Lucrurile nu sunt diferite nici când este vorba despre parfumuri, iar bărbații cu siguranță că nu fac excepție.

Cu puterea de a atrage, de a denota mister și de a intriga, astfel de colonii sunt must have și nu ar trebui să lipsească din achizițiile nimănui. Pentru că iarna este un anotimp rece, aspru, miresmele ar trebui să fie pe măsură - se preferă aromele lemnoase, citrice - fiecare în parte sau toate laolaltă reprezentând o unealtă esențială în arta seducției.

Se mizează mai ales pe note blânde dar și puternice, picante și cu tonuri de mosc, clasice și versatile.Iată mai jos propuneri de parfumuri de iarnă pentru bărbați.

Citește și:

👉 Parfum pentru el Paco Rabanne 1 Million
👉 Apă de parfum Aqua Di Gio Absolu pentru bărbați by Giorgio Armani
👉 Apă de toaletă pentru bărbați Diesel Only the Brave Wild
👉 Apă de parfum Tom Ford Oud Wood Intense Unisex
👉 Apă de parfum pentru bărbați Bleu de Chanel

Parfum pentru el Paco Rabanne 1 Million

Un parfum ideal de iarnă pentru bărbați este Paco Rabanne 1 Million - o combinație floral-lemnoasă cu note care includ zmeură, floare de portocal, iasomie, patchouli și miere.

Rezultă un parfum de succes, armonios și care intensifică simțurile, ușor obraznic prin mirosul când dulce, când spicy, când intoxicant de pasional - are note de mandarine, trandafir, ambră, scorțișoară, grapefruit. Cu siguranță un parfum de impact.

Parfum barbati Paco Rabanne 1 Million 

Vezi preț Paco Rabanne 1 Million

Apă de parfum Aqua Di Gio Absolu pentru bărbați by Giorgio Armani

Citește și:

Din colecția Acqua Di Giò, apa de parfum pentru bărbați Absolu este inspirată de combinația dintre apă proaspătă și lemn cald. Fabricată în Franța, această aromă sărbătorește relația dintre om și natură și se recomandă celor mai activi bărbați, celor aventurieri.

În topul notelor sunt incluse grepfruitul, lămâia, para și merele, dar și patchouli, rozmarin, boabe de tonka și lemn de chihlimbar. Un parfum masculin - până și ambalajul este unul care descrie contradicția dintre sălbatic și modern.

Apă de parfum Aqua Di Gio Absolu pentru bărbați by Giorgio Armani

Vezi preț Aqua Di Gio Absolu

Apă de toaletă pentru bărbați Diesel Only the Brave Wild

Din categoria parfumuri de iarnă pentru bărbați, Diesel Only the Brave Wild provoacă și sfidează - poate fi un parfum perfect atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă - este un mix condimentat care are ca note de bază cedru, mușchi și lapte de cocos.

Citește și:

O compoziție cu uleiuri esențiale de lemongrass, grapefruit și piper negru, parfumul se descrie ca unul care se potrivește bărbaților care luptă pentru idealurile lor - frumusețe, curaj, echilibru.

Apă de toaletă pentru bărbați Diesel Only the Brave Wild

Vezi preț Diesel Only the Brave Wild

Apă de parfum Tom Ford Oud Wood Intense Unisex

Apa de parfum Tom Ford Oud Wood Intense este una unisex și se remarcă printr-un buchet care are ca ingredient principal lemnul de agar - unul dintre cele mai prețioase și pretențioase elemente, angrenând simțurile.

Un parfum luxos și bogat, acesta include note de ghimbir, castoreum și ienupăr pentru un miros seducător și de efect, care denotă încredere și pasiune.

Apă de parfum Tom Ford Oud Wood Intense Unisex

Vezi preț Tom Ford Out Wood Intense

Apă de parfum pentru bărbați Bleu de Chanel

Bleu de Chanel se recomandă domnilor care preferă stilul elegant și rafinat, care pariază pe inovație - apa de parfum este una proaspătă cu compoziții lemnoase și care ajută în a detensiona stresul sau agitația.

Citește și:

Ca amestecuri se menționează un spumant de citrice și mentă, coriandru și bergamotă și piper, iar ca detalii florale sunt incluse iasomia și labdarum, dar și arome de patchouli și tămâie. Cu siguranță un parfum pentru cei mai determinați dintre bărbați.

Apă de parfum pentru bărbați Bleu de Chanel

Vezi preț Bleu de Chanel

Așa cum precizam și la început, credem că orice parfum ales trebuie să fie unul care să se plieze pe personalitatea și temperamentul fiecăruia. Atunci când îl vei găsi pe The One ține-l pentru tine și bucură-te de el pentru totdeauna. Parfumurile sunt la fel de speciale ca orice plăceri vinovate, totodată niște accesorii care completează o ținută.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.