Setari Cookie-uri

5 parfumuri care sărbătoresc sosirea primăverii

Dulce primăvara, ce bucurie să te primim pe la noi! Ce încântare să îți simțim parfumul și să ne bucurăm privirile cu ale tale culori pastelate. Îți mulțumim că vii și ne readuci la viață!

2018 este primul an din ultimii peste 20 în care mi-am dorit din suflet să vină primăvara. Să nu fiu înțeleasă greșit, după toamnă, primăvara este anotimpul meu favorit, însă am iubit dintotdeauna ploaia și cerul acoperit de nori.

2018, însă, a fost anul în care m-am reîndrăgostit de Cișmigiu, în care am început să merg la teatru și să visez cu ochii deschiși plimbându-mă pe Bulevardul Regina Elisabeta, probabil acestea fiind și motivele pentru care acum aștept cu nerăbadarea să se încălzească, ca să mă pot bucura mai des de aceste activități care îmi vindecă inima.

Toate aceste amintiri pe care le strâng în suflet nu ar rămâne vii dacă nu le-aș asocia cu un parfum în ton cu anotimpul. Preferatul meu?! I Love Love de la Moschino Cheap and Chic.

Citește și:

Parfumuri fresh de primăvară

Moschino Cheap And Chic I Love Love

I Love Love de la Moschino este un parfum optimist care te ține în permanență cu zâmbetul pe față și te face să vezi lumea și orașul în cele mai frumoase culori. I Love Love mă face să dansez și să îi îmbrățișez pe toți pe cei pe care îi întâlnesc. Parfumul lui Moschino se deschide cu note de citrice și fructe roșii, iar aerul vesel este oferit de notele de mijloc: lăcrămioare, trandafir și frunze de arbore de scorțișoară. Baza este lemnos-moscată: lemn tanaka, mosc și cedru, esențe prețioase.

Parfumuri de primavara

Apă de toaletă I Love Love Moschino

Miss Dior Absolutely Blooming

Miss Dior Absolutely Blooming este dulce, romantic, jucăuș, este iubire și eleganță, așa că... atunci când te prezenți drept o femeie veșnic îndrăgostită de viață, de lume și de frumos, ăsta este parfumul potrivit pentru tine. Odată cu sosirea primăverii, Miss Dior Absolutely Blooming este o încântare florală. Născut din flori din grădinile proprii de la Grasse, notele de vârf ale parfumului sunt dominate de note pline de bucurie oferite de fructetele de pădure roșii, zmeură, rodie, coacăze negre și piper roz. La mijloc, mirosul îmbietor de trandafiri se împletește cu cel al floarei de bujor, întreg buchetul fiind mângâiat la bază cu note de mosc alb.

Citește și:

Parfum Dior

Apă de parfum Miss Dior Absolutely Blooming

Narciso Rodriguez Fleur Musc

Primăvara natura revine la viață, iar femeile își redobândesc feminitatea și senzualitatea, care pe timpul iernii se ascund de multe ori sub hainele grele. Drept cadou, Narciso Rodriguez a creat parfumul Fleur Musc: "Fleur Musc s-a născut din dorința de a crea un parfum cu o notă de mosc în inimă, învelit în flori roz pentru a crea o compoziție roz. Fleur Musc reprezintă curajul și pasiunea feminine, un parfum ce emană multă grație și șarm.".

Parfumuri fresh

Apă de parfum Narciso Rodriguez Fleur Musc

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss

Știi vorba aia: o floare între flori?! Ei bine, așa te va face să te simți Daisy Eau So Fresh Kiss a lui Marc Jacobs. Este un parfum floral fructat, compoziția lui fiind redată de note acvatice, fructate, florale și flori albe. Notele de vârf sunt pară, mandarină, măr și grapefruit roz. Notele de mijloc sunt nufăr, caprifoi, trandafir și frezie, iar notele de bază sunt note lemnoase, mosc și cedru.

Citește și:

Parfum Marc Jacobs

Apă de toaletă Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Paradiso Assoluto este un parfum puternic, exotic, cu o aură florală și senzuală. Este parfumul care te poartă într-o altfel de primăvară, diferită de tot ce ai trăit până acum. Fii pregătită să îți trăiești experiențe nemaiîntâlnite și să îți faci amintiri unice. Notele de vârf ale parfumului lui Roberto Cavalli sunt piper roz, bergamot, grapefruit, lămâie, wisteria. Notele de mijloc sunt maracuia, iasomie sălbatică, crin roșu, iar notele de bază: lemn de santal, vanilie, cashmeran și paciuli.

Roberto Cavalli

Apă de parfum Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Tu cu ce parfumi începi primăvara?

sursa foto front page: shutterstock/by mila supinskaya glashchenko

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.