Setari Cookie-uri

STROP Concept a introdus masajul manual cu pânze naturale, ca parte a strategiei sale de revalorizare a tezaurului vegetal român

Calitățile pânzelor din fibre naturale potențează virtuțile terapeutice și holistice ale tehnicilor de remodelare corporală

comunicat de presa

Calitățile pânzelor din fibre naturale potențează virtuțile terapeutice și holistice ale tehnicilor de remodelare corporală

STROP Concept, salonul de estetica din București care lucrează exclusiv cu produse cosmetice organice românești și cu tehnici de înfrumusețare tradiționale, anunță extensia gamei sale de servicii cu masajul corporal manual tradițional cu ajutorul pânzelor românești din fibre naturale. Cea mai nouă gamă de servicii lansată de STROP accentuează același concept de simplitate a frumuseții, de nevoie a unei abordări holistice a terapiilor de înfrumusețare pe care s-a bazat încă de la lansare, în vara lui 2018.

Masajul de remodelare corporală cu pânze autohtone din bumbac 100% din fibre naturale se execută cu multă blândețe, sporind confortul fizic și psihic al clientului. Acționând ca niște comprese delicate pentru corp, pânzele din fibre naturale învăluie corpul în țesătura fină, scăldată în infuzii de plante din tezaurul vegetal românesc. Datorită pânzelor, extractele din plante românești folosite au o penetrabilitate foarte mare, sunt recunoscute rapid de piele, care asimilează mai bine virtuțile lor curative și estetice. Cel mai complex tip de masaj manual din portofoliul STROP este cel de remodelare corporală, iar pânzele naturale facilitează pătrunderea în piele a compoziției chimice foarte variate, bogată în principii active, a cremelor și loțiunilor folosite în acest tip de masaj.

Citește și:

"Am pornit la drum, în vara în 2018, cu credința că secretul frumuseții stă în natură și am creat STROP Concept - un loc cald care poate oferi simțurilor experiențe încântătoare. Încă de la început am mizat pe puritatea naturii și plus-valoarea pe care o oferă aceasta pentru frumusețea și starea noastră psihică. De aceea partenerii pe care i-am invitat alături de mine - cel mai recent fiind atelierul DeFlorian, care ne furnizează pânzele din fibre naturale -, pledează pentru efectul terapeutic al naturii noastre. În plin consumerism strident, începem să simțim nevoia de simplitate în stilul nostru de viață, nevoia de mininalism, de reîntoarcere la esențe. O astfel de esență este și frumusețea naturală, în care STROP Concept regăsește un model mai simplu și diferit de cel al anilor trecuți, în care ne dorim să fim frumoase cu un minim de timp investit și cu ingrediente naturale, cosmetice sau pânze originare din România, pe care pielea le recunoaște mult mai rapid decât pe cele de import, facilitând asimilarea lor organică", declară Andreea Emilian, fondator STROP Concept.

Citește și:

Masajele manuale corporale îmbină cosmeticele organice ale singurului brand de cosmetice organice brevetat din România, Careless Beauty, cu tehnici de masaj exclusiv manual și calitățile pânzelor naturale. Printre atuurile acestora se numără: musculatura se relaxează total sub efectul senzorial al pânzei, iar uleiurile vegetale și apele florale cu care este uns corpul sparg molecula și deschid cuticula. Astfel este favorizată absorbția maximă a cosmeticelor organice și optimizarea virtuților terapeutice ale uleiurilor vegetale și infuziilor de plante. Pânzele folosite sunt antialergene, au capacitate de aerare superioară, care lasă pielea să respire ușor și sunt durabile. Ca tehnică, dupa ce masajul corporal a fost finalizat, corpul este acoperit cu pânză din bumbac încălzită și lăsată să acționeze 10-15 minute, timp în care organismul asimilează în profunzime efectele masajului. La începutul și la finalul ședinței de tratament se efectuează un diagnostic corect și detaliat al pielii. Pânzele deFlorian folosite au la bază o abordare modernă a vechilor tehnici de țesere a pânzelor în casă, un proces tehnologic inovator care menține fibrele cît mai aproape de starea lor naturală.

Citește și:

STROP Concept pledează pentru simbioza dintre armonia fizică și psihică, prin punerea în valoare a capitalului plantelor româneșt și consilierea personalizată a clientului în stabilirea rutinei de îngrijire și, în plan mai larg, a stilului de viață. Salonul folosește cosmetice organice de la Careless Beauty, singurul brand românesc de cosmetică organică care deține brevete de invenție, cu 0% substanțe de sinteză. Cosmetica organică este cosmetica pură și naturală ce aliază doar produși vegetali bogați în principii active.

STROP Concept este un salon de frumusețe care promovează redescoperirea naturii și a tezaurului vegetal românesc, regăsită în noi experiențe antreprenoriale, platformă de antreprenoriat românesc inspirat de natură și hub de ateliere creative și terapii holistice din București, inaugurat în iulie 2018. Printre brandurile cu care colaborează se numără Careless Beauty, brand de cosmetică organică ce oferă produse cosmetice pure, perfecte pentru piele, realizate integral din plante autohtone prelucrate de pe plantațiile proprii, Luviane Atelier de Parfumerie, creat de parfumierul Iulia Neagoe și inspirat de povești din mitologia românească, în colecții ce păstrează amprenta națională, precum și Strop de Miere, un brand care produce miere vie, în stare brută, într-un cătun din județul Buzău. Cel mai nou partener al Strop Concept, Atelier deFlorian, este un mic business autentic românesc specializat în pânză din fibre naturale, cu o experiență de peste 30 de ani în producția și cercetarea textilă.

Citește și:

www.stropconcept.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.