Setari Cookie-uri

Bucură-te de o piele hidratată întreaga zi cu nouă cremă DayWear Sorbet de la Estee Lauder

Oferă-i tenului tău îngrijirea de care are nevoie.

Piele uscată? Ușor roșie? Sensibilă? Iritată? Este posibil să ai de-a face cu un ten deshidratat. Într-o astfel de situație este timpul să faci o schimbare radicală în rutina zilnică și să înveți cum să îi oferi tenului tău îngrijirea de care are nevoie chiar și în momentele în care ești pe fugă.

Cea mai bună parte? Poți avea grijă de tenul tău într-un timp record, iar rezultatele vor fi vizibile încă de la primele folosiri.

Noua cremă Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 de la Estee Lauder este precum un răsfăț magic pentru tenul tău. Cu o consistență mătăsoasă, ușoară și fresh, crema pătrunde foarte bine în stratul de piele, hidratând în profunzime. Datorită formulii speciale de îngrijire fără ulei, crema se absoarbe rapid și cu ușurință și lasă tenul proaspăt și catifelat.

Hidratare timp de 72 de ore

Cu o formulă bogată datorită ingredientelor sale, crema Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 de la Estee Lauder oferă hidratare timp de 72 de ore. De asemenea, factorul de protecție solară 15 transformă aceasta cremă într-un produs complet pentru orice perioadă a anului.

Pielea se simte refăcută, mai fină, cu o strălucire sănătoasă.

Cum și când se aplică?

Crema Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 de la Estee Lauder este exclusiv pentru folosirea pe timpul zilei; aplicarea se face după curățarea tenului și aplicarea serumului.


Kudika
14 Martie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.