Setari Cookie-uri

În martie, sărbătorim frumusețea adevărată cu Dove

În toată luna martie  în magazine te așteaptă premii de răsfăț alături de gama completă de produse Dove, și  seturile cadou Dove care pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viața ta.

comunicat de presa

Peste 60 de ani de încredere, autenticitate și frumusețe adevărată!

Frumusețea adevărată înseamnă să fii cea mai bună versiune a ta. Autentică. Unică. Adevărată. Fără filtre. Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire, de aceea își continuă misiunea de a inspira femeile să vadă frumusețea ca pe o sursă de încredere, nu de anxietate.

O poză ilustrând idealul feminin, un comentariu negativ, o imagine de frumusețe nerealistă promovată cu fiecare scroll - toate acesta fac ca încrederea femeilor în adevărata lor frumusețe să fie pusă la îndoială. Conform unui studiu recent* Dove, 7 din 10 femei din Romania și-ar dori ca mass-media să aducă în prim plan frumusețea feminină în toată diversitatea ei, indiferent de vârstă, rasă sau greutate.

Citește și:

Susține și tu frumusețea adevărată și fii o sursă de inspirație pentru femeile din comunitatea ta – atât online, cât și offline. Fii autentică și unică, fii tu însăți! Dove te încurajează să ai încredere în tine și în frumusețea ta adevărată și să postezi fotografii fără filtre. Fii zi de zi o inspirație pentru femeile dragi din viața ta.

Iubirea este mai mult decât un sentiment, este cadoul pe care fiecare femeie și-l oferă în fiecare zi!

Frumusețea adevărată vine din interior: din iubirea de sine, din încrederea pe care ți-o acorzi, din grija față de propria persoană. În luna martie, Dove invită toate femeile să se sărbătorească pe ele și încrederea în propria frumusețe.

Primăvara aceasta, ai grijă de pielea ta și bucură-te de îngrijirea delicată Dove. Formulele cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați ale produselor Dove, împreună cu noile ingrediente precum argilă, acai, măr sau flori de cireș japonez îți revigorează simțurile și îți hidratează pielea, lăsând-o fină și catifelată.

Citește și:

În toată luna martie în magazine te așteaptă premii de răsfăț alături de gama completă de produse Dove, și seturile cadou Dove care pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viața ta.

Mai multe detalii despre campanie, precum și despre inovațiile pe care Dove ți le-a pregătit în această primăvară, le poți găsi accesând https://www.doveclub.ro/sarbatorimfrumusetea/ sau urmărind pagina de Facebook Dove.

Fii alături de noi și inspiră cât mai multe femei să aibă încredere în frumusețea lor!

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.