Setari Cookie-uri

Produse de îngrijire eficiente, inspirate din natură

De 50 de ani, Klorane lucrează zilnic cu atenție pentru a crea produse de îngrijire ce respectă mediul înconjurător, o sursă de împlinire pentru toți. 

De 50 de ani, Klorane lucrează zilnic cu atenție pentru a crea produse de îngrijire ce respectă mediul înconjurător, o sursă de împlinire pentru toți.

Un ciclu de producție controlat - De la identificarea ingredientelor active până la cultivarea plantelor, ținem sub control filierele plantelor noastre și respectăm ecosistemele care le fac să crească.

O marcă eco-responsabilă - Obiectivul nostru este ca 100% din produsele Klorane să fie concepute ecologic.

Solidaritate - De mai bine de 20 de ani, Klorane se implică împreună cu Fundația Botanică Klorane, care cultivă pasiunea botanicii și implicarea pentru protejarea și valorificarea patrimoniului nostru vegetal din toată lumea.

Gama Klorane Chinina cu rol stimulant si fortifiant

Am selecționat coaja de Chinchina, arbore originar din America de Sud, pentru conținutul său bogat în mod natural în Chinină, o moleculă cu puternice proprietăți fortifiante și stimulante. Coaja este culeasă manual, apoi concentrată într-un extract activ brevetat.

Citește și:

Șampon cu Chinină și vitamina B - acest șampon stimulează creșterea părului datorită acțiunii combinate a ingredientelor, redă vitalitatea și rezistența părului.

Balsamul Chinină – acest balsam combină extractul de chinină cu un complex de vitamine B (B5, B6, B8) pentru a întări structura părului și pentru a stimula creșterea lui. Părul își recapătă vitalitatea și rezistența, iar descurcarea devine mai ușoară.

Serul Force Kératine, împotriva căderii reacționale a părului – inspirați de cele mai recente metode de micronutriție, am creat primul ser revitalizant bazat pe: cheratină extrasă din plante (conține aminoacizi similari cu cei ai cheratinei din firul de păr), chinină, cafeină și vitaminele B3, B5, B6 și B8.

Serul Force Tri-active – Ser bazat pe chinină, cafeină și arginină, un ser ce combină forța unică a ingredientelor active din plante pentru păr mai bogat, mai dens și mai puternic.

Citește și:

Laboratoarele Klorane oferă o gamă largă de produse de îngrijire pentru întreaga familie. Acestea sunt fabricate în Franța, respectă cele mai înalte standarde de siguranță și au la bază ingrediente active naturale, atent selecționate.

Descoperă produsele Laboratoarelor Klorane în farmacii sau află mai multe informații de pe site-ul nostru: https://www.klorane.com/ro-ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.