Setari Cookie-uri

Spune DA Volumului cu produsele profesionale pentru ingrijirea parului Maria Nila

Iti prezentam gama de produse pentru ingrijirea parului Pure Volume de la Maria Nila. Pure Volume este o gama de produse profesionale de ingrijire a parului care contine pro – Vitamina B5 pentru a reda parului extra volum si forta. 

comunicat de presa

Parul cu volum este ravnit de toata lumea. Nu este nimic mai frumos decat o coafura cu volum sau pur si simplu niste bucle superbe voluminoase. Chiar daca apelezi la multe trucuri pentru a crea volum din styling: tapare, sampon uscat, uscare a parului cu capul in jos sau bigudiuri calde, trebuie sa stii ca o gama de ingrijire a parului special creata pentru a crea volum este solutia perfecta.

Iti prezentam gama de produse pentru ingrijirea parului Pure Volume de la Maria Nila. Pure Volume este o gama de produse profesionale de ingrijire a parului care contine pro – Vitamina B5 pentru a reda parului extra volum si forta.

Samponul pentru volum intareste si adauga structura firului de par. Vitamina B5 adauga volum si vitalitate pentru un rezultat indelungat. Balsamul, cu o formula usoara, descurca firele de par in timp ce lasa parul matasos si hranit. Cu o textura fina si usoara, masca tratament pentru par hraneste parul in profunzime adaugand volum si vitalitate parului.

Citește și:

Pentru si mai mult volum foloseste spuma Pure Volume care confera forma, volum si textura coafurii dorite. Este deosebit de potrivita pentru parul fin sau moale, nu lipeste si nu incarca parul. Ca de altfel toate produsele Maria Nila, si gama Pure Volume contine Colour Guard Complex care protejeaza si pastreaza culoarea parului.

Maria Nila ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului si protectie a culorii acestuia destinate hairstylistilor din intreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse in Suedia, sunt netestate pe animale, nu contin sulf sau parabeni, garantand cea mai inalta calitate atat a ingredientelor cat si a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificare de Leaping Bunny, Peta si Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo si prin furnizarea de produse profesionale de inalta calitate, Maria Nila face un pas ia inspre spre o lume mai durabila si mai prietenoasa.

Citește și:

Produsele pentru ingrijirea parului Maria Nila sunt disponibile exclusiv in Romania la profihairshop si online pe profihairshop.ro si www.marianila.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.