Setari Cookie-uri

Amenajarea colțului de înfrumusețare: mese de toaletă

Oricât de mică ar fi locuința ta și oricât de aglomerată a devenit, colțul de înfrumusețare, cel mai intim spațiu al unei femei, chiar mai intim decât baia, nu trebuie să lipsească.

Că se află pe un hol, că se află în dormitor, în living sau pe balcon, colțul de înfrumusețare te va aștepta în fiecare zi să îi spui toate poveștile și întâmplările prin care treci.

Și, crede-mă, nu contează ce se află în jur atâta timp cât masa de toaletă este amenajată după placul inimii tale, mereu curată și mereu cu cosmeticele așezate în ordine, cu taburetul confortabil care abia așteaptă să te relaxeze.

Măsuță dressing maro cu taburet

Nu contează unde te decizi să îți amenajezi spațiul de înfrumusețare, pentru că măsuța de toaletă maro cu taburet se mulează ușor pe orice perete, în orice camere și în orice colțișor. Și, cu siguranță, se potrivește și stilului tău. Ia-o, ai încredere în ea și va deveni cea mai bună prietenă a ta. Tu îi vei spune toate secretele tale, iar ea îți va răsplăti încrederea lăsându-te să îți vezi adevărata frumusețe.

Citește și:

Masuta dressing

Set măsuță dressing și taburet

Măsuță dressing albă cu taburet

Un dormitor mare, alb și luminos cheamă în ajutor o măsuță de toaletă la fel de albă. O măsuță prevăzută cu o oglindă mare care te va face să te vezi cea mai frumoasă femeie din lume. Pentru că așa și ești, nu?! Măsuța este prevăzută cu un taburet alb și un sertar suficient de încăpător pentru toate cosmeticele tale prețioase. Tu ce îți spui când te așezi în fața oglinzii și sunteți doar voi două?

Masuta dressing

Set măsuță dressing și taburet

Masă de machiaj neagră vintage

Masa de machiaj nu este o simplă masă de machiaj, un obiect de mobilier care servește la realizarea machiajului perfect. Nu, masa de machiaj este confidenta unei femei, este prietena care te privește în ochi și îți mărturisește adevărul, cea care îți știe toate secretele și te iubește în toate momentele tale, atunci când râzi, atunci când plângi, atunci când ești nervoasă sau țipi de bucurie. Masa de machiaj din imagine este din lemn de mesteacăn și lemn de paulownia.

Citește și:

Masa de machiaj

Masă de machiaj neagră

Masă de toaletă gri cu taburet

Dacă ai început deja amenajarea colțului tău de relaxare și înfrumusețare, dacă ți-ai cumpărat deja o oglindă mare care știe răspunsul corect la întrebarea “oglindă, oglinjoasă, cine este cea mai frumoasă din țară?”, află că ai găsit acum și masa de toaletă care vine perfect în completarea spațiului. Este o masă de toaletă gri din lemn de mesteacăn, decorată cu motive traforate și prevăzută cu 4 sertare și un taburet confortabil.

Masa de toaleta

Masă de toaletă gri

Masă de toaletă cu oglindă

Este foarte important ca masa de toaletă să fie prevăzută cu oglindă, cu toate acestea, nu toate modelele au una. Noi am găsit încă una perfectă pentru colțul de înfrumusețare al oricărei femei care acordă atenția cuvenită imaginii sale. Este o masă de toaletă în mult îndrăgitul stil shabby chic, din lemn de brad, de culoare alb cu bej, care se potrivește perfect într-un dormitor luminos cu draperii înflorate.

Citește și:

Masa de toaleta

Masă de toaletă cu oglindă

Masă de toaletă shabby

Bineînțeles că o să ne atragă întotdeauna atenția o masă de toaletă shabby-vintage. Cine nu vrea să se simtă o Marilyn Monroe sau o Audrey Hepburn atunci când își aranjează părul sau își face machiajul?! De o eleganță aparte, masa de toaletă vintage este prevăzută cu oglindă și sertare pentru cosmetice și alte mici secrete. Culoarea mesei: bej, roz cu ușoară tentă de mov.

Masa de toaleta

Masă de toaletă shabby

sursa foto front page: shutterstock/parilov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.