Setari Cookie-uri

Cele mai scumpe produse cosmetice in care merita sa investesti

Când vine despre produsele cosmetice nu trebuie să faci compromisuri. Pentru că acestea trebuie să ofere îngrijire și frumusețe! Din fericire, există pe plan local diverse brandurile de lux de la care poți alege produse de beauty pentru ten și corp!

Femeile sunt în fiecare zi “șantajate” cu imaginea perfecțiunii, în reviste, reclame de televiziune. Și cumva își doresc să fie ca cineva. Însă, ni se pare că o atitudine mai sănătoasă este să rămână ele însele și să își promoveze propria frumusețe pentru că fiecare are ceva al ei și doar el ei cu care poate cuceri lumi. Produsele cosmetice de calitate pot scoate la vedere un chip mândru, plăcut și un corp atrăgător. Găsești mai jos câteva dintre cele mai scumpe produse cosmetice disponibile local, în care credem că merită să investești

Cosmetice profesionale pentru ten

Cremă regeneratoare uscată și foarte uscată

cele mai scumpe produse cosmetice

După o anumită vârstă ridurile devin vizibile. Iar asta ar putea fi o problemă pentru doamne. Deși ne place să credem că orice imperfecțiune face parte din noi. Crema de față Nuxe Nuxuriance Ultra este foarte apreciată și oferă tenului îngrijire profesională. Reface fermitatea pielii, conferă efect de lifting, hrănește și reîntinerește tenul, fiind recomandată mai ales pentru regenerare și revigorare.

Citește și:

O poți comanda aici

Cremă de zi pentru conturul ochilor și al buzelor Master Cream Eye & Lip

ingrijirea tenului

Juvena este un brand cosmetic elvețian cu experiență de peste 50 de ani, care investește în metode pentru frumusețea pielii. Crema Master Cream pentru ochi și buze netezește ridurile formate în jurul acelor zone. Are efect de lifting și în plus catifelează și conferă luminozitate (pigmenți speciali), grație unor tehnologiii care dezvoltă celulele pielii. Extractul din semințele de Hibiscus hrănește prin proteine și oligopeptide.

O poți comanda aici

Fond de ten matifiant Estee Lauder Ideal Matte 4C1P

produse cosmetice

Produsele cosmetice de la Estee Lauder sunt unele extrem de apreciate, rezultatul unor cercetări și inovații care mizează pe perfecțiune. Fondul de ten profesional Estee Lauder Ideal Matte 4C1P are o textură spumoasă și se aplică ușor grație Aero Powders - perne de pudră care permit alunecare și aplicare delicată. Luminos, emolient, refractant, lasă tenul cu un aspect mat și proaspăt, fără să usuce.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Produse cosmetice pentru corp

Cremă de corp MasterCaviar Body Butter

cele mai scumpe produse cosmetice

Unul dintre cele mai scumpe produse cosmetice pe care le poți alege pentru răsfățul pielii este untul cu caviar Master Caviar de la Juvena. Este incolor și are la bază un complex luxos de extract de caviar (conferă substanțe nutritive complexe și vitamine) ce aduce pielii proteine, minerale. Astfel o hrănește și o face mai catifelată. În plus, extractul de mătase contribuie cu aminoacizi care reglează echilibrul hidric.

O poți comanda aici

Gel Anticelulitic Erbasol Fitogel

Tratament intensiv care te ajută să scapi de aspectul de coajă de portocală de pe piele, dar și să reduci sau elimini depozitele adipoase. Sub formă de fiole, acest produs cosmetice are ca ingrediente active extracte naturale (coada șoricelului, urzică, iederă, salvie, mesteacăn, rozmarin, păpădie, castan). Se aplică, se lasă să acționeze până la o jumătate de oră (acoperită cu pătură electrică) și se înlătură.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Cremă de corp cu perle Dermasel

Din categoria produse cosmetice scumpe și eficiente, crema de corp cu perle naturale și veritabile de apă dulce, de la brandul Dermasel, asigură o întreținere plăcută și catifelată. Are concentrat original de sare lichidă de la Marea Moartă ceea ce conferă elasticitate mulțumită magneziului care hidratează. Are acțiune rapidă, un miros uimitor franțuzesc și îngrijește, răsfață corpul.

O poți comanda aici

foto main: By Olena Yakobchuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.