Setari Cookie-uri

6 parfumuri sofisticate de nișă pe care trebuie să le ai

O categorie specială pe nișa cosmeticelor este cea dedicată parfumurilor de nișă, esențe de lux și exclusiviste de la case de tradiție respectate. Câteva dintre cele mai pretențioase astfel de miresme găsiți mai jos.

Parfumurile rafinate pot îmbrăca o ținută în eleganță, parfumurile de nișă sunt unele exclusiviste, nu tocmai accesibile dar speciale prin combinațiile gândite, multe dintre ingredientele folosite fiind nobile și exotice. Experții în parfumerie, maeștri dedicați în arta creației lor îmbină compoziții senzoriale unice.

Cu siguranță există un parfum doar al tău, care să fie sinonim cu personalitatea ta. Trebuie doar să îl cauți și credem că un parfum de nișă ar putea ascunde răspunsul la această căutare - are un echilibru aromatic deosebit, formulă misterioasă și accente persistente. Concret, parfumurile de nișă sunt parfumuri rare în care s-a investit timp și produse costisitoare cu caracteristici subtile și rafinate.

Citește și:

Parfumuri de nisa ce imbina compozitii senzoriale unice

Parfum unisex: Escentric Molecules Molecule 01

parfumuri de nisa

Parfum lemnos floral unisex, Escentric Molecules Molecule 01 se remarcă prin mosc. De nișă, de la un brand german, este un produs care provoacă mai ales prin creație - alcătuit din Iso E Super (un concept chimic unic și puternic). Plus că și ambalajul este unul atrăgător, conținutul fiind într-o sticluță transparentă cu modele florale. Un hit de beauty este un parfum minimalist - nu conține alte odorizante, exceptând arome-molecule pure.

Îl poți comanda aici

Parfum de nișă: Annick Goutal Ambre Sauvage

Un parfum oriental recomandat mai ales în sezonul rece, care se remarcă prin aromele de iriși, de ambră și de vanilie dar și paciuli, piper roz, lavandă. Ușor picant, parfumul de nișă Annick Goutal Ambre Sauvage este unul care emoționează, fiind totodată senzual și sfidător. Poate chiar contrastant - când romantic, când rebel. Persistent, se poate utiliza pe toate tipurile de piele.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Parfumul Montale Golden Aoud: o optiune florală

parfumuri de nisa

Tandru și totodată sălbatic, pafumul unisex Montale Golden Aoud are ca note de vârf trandafirul, mușcata și paciuli, ca mijloc piper și chili, și la bază lemn de agar, lemn de teak, cedru și șofran. Cu arome naturale puternice, are un vibe lemnos, ușor sărat, o plăcere de purtat - este armonios. Unul în care s-au amestecat cele mai rare ingrediente de calitate din jurul lumii.

Îl poți comanda aici

Apă de toaletă Diptyque Eau Duelle

Parfumul de nișă Diptyque Eau Duelle este unisex, recomandat celor cărora le place libertatea - este oriental, perfect pentru ocazii speciale dar și pentru uz zilnic. În compoziție sunt bergamota, cardamom, ceai negru, chihlimbar, ienupăr, mosc, olibanum, piper roz, șofran, vanilie. Condimentat, ușor vanilat și puțin exotic (vanilie albă și smirnă neagră), acest parfum este făcut de Fabrice Pellegrin, un respectat creator de miresme iubite.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Tom Ford Oud Wood: un parfum de nisa valoros

Lansat în 2007 și creat de Richard Herpin, parfumul oriental lemnos Oud Wood are un buchet cu lemn de trandafir și cardamom, piper de Sichuan, cărora li se adaugă lemn de agar, de santal și vetiver. Prețioasă, aroma stimulează și energizează fiind extrem de modernă prin aromele delicate oferite de sâmburi de tonka, vanilie și ambră. De purtat discret, la ocazii speciale.

Il poți comanda aici

Parfum de nișă seducător: Majda Bekkali Ziryab

Parte din grupurile de parfumuri florale și lemnoase, Zyrab de la Majda Bekkali are ca note de bază chihlimbarul, ca mijloc agarul, cedrul și șofranul, iar ca vârf laleaua. Este ideal pentru sezonul mai călduros. Este unisex, lansat în 2017, elegant și îndrăzneț, reprezentând stilul rebel al creatorului său, care stimula ideea de căutare și de fantezii.

Citește și:

Îl poți comanda aici

foto: By originalpunkt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.