Setari Cookie-uri

Un minut din timpul meu pentru intretinerea siluetei

Încă din anul 1971, data creării metodei de slăbit incontestabile, Elancyl Laboratoire  de către Domnul Pierre Fabre, celulita nu mai este considerată o problemă.

comunicat de presa

De la ELANCYL LABORATOIRE Mai multe detalii la www.elancyl.com

1971

Primul brand care a dezvoltat o metodă de masaj

1978

Primul brand care a folosit cafeina intr-un produs de remodelare

Femeile și corpul lor? O poveste de dragoste care este adesea complicată. De-a lungul vieții, silueta evoluează: în adolescență, după o sarcină, în momentul menopauzei. Încă de la crearea sa, Elancyl Laboratoire a însoțit femeile și le-a ajutat să se împace cu propriul lor corp. Pentru celulita persistentă, lipsa fermității, vergeturi, există întotdeauna o soluție. Elancyl Laboratoire. Și un secret al eficacității care trebuie respectat: regularitate, asiduitate și masaj.

MANIFESTUL PIERDERII ÎN GREUTATE

ELANCYL LABORATOIRE

Încă din anul 1971, data creării metodei de slăbit incontestabile, Elancyl Laboratoire de către Domnul Pierre Fabre, celulita nu mai este considerată o problemă.

Citește și:

90 % dintre femei sunt afectate, chiar și cele mai slabe și mai sportive. Ar trebui să se dea bătute?

Elancyl Laboratoire afirmă că talia subțire nu este nici standardizată, nici uniformă, ci că există tot atâtea forme ale acesteia câte femei există. Fiecare femeie o are pe a ei.

Elancyl Laboratoire protejează imaginea femeii care are încredere în propriul ei corp, oricare ar fi formele sale. O femeie dedicatăeste gata să se implice în cura sa de slăbire.

Elancyl Laboratoire protejează imaginea femeii libere și independente cu alegeri asumate. Femeile care nu cedează promisiunilor că vor slăbi cu orice preț pentru a afișa o imagine care nu le caracterizează.

Elancyl Laboratoire însoțește toate femeile în căutarea echilibrului natural, cu rigoare, dar și în mod plăcut.

Citește și:

Elancyl Laboratoire concepe zilnic soluții de slăbire avansate, întotdeauna cele mai exigente, care respectă adevărata natură a femeilor.

NEAJUNSURILE PIERDERII ÎN GREUTATE

VORBIȚI LIMBA PIERDERII ÎN GREUTATE?

ESTE MOMENTUL SĂ VĂ VERIFICAȚI CUNOȘTINȚELE CU ACEST MICRO-LEXIC!

DEPUNERE DE GRĂSIMI

Aceasta este acumularea de grăsime, apă și toxine care sunt prinse in fibrele de colagen întărite.

Iar acest fenomen deformează pielea.

Aceasta capătă un aspect ușor ondulat pe care îl denumim „piele de portocală”.

CELULITĂ

Aceasta este o disfuncție a sistemului adipos. Grăsimile se acumulează în loc să fie distruse. Ele capătă volum, comprimă fluxul sanguin și se văd la suprafață.

RETENȚIA DE APĂ

Aceasta este starea în care corpul reține mai multă apă decât elimină. Excesul se depune în țesuturile inferioare care se umflă: picioarele, glezne și coapse. Iar această eliminare defectuoasă formează celulită.

Citește și:

DRENAJUL LIMFATIC

Acesta este gestul realizat cu ajutorul unui aparat sau manual de un specialist pentru relansarea circulației limfatice.

El mai este denumit și palpare-rulare.

Această tehnică revigorează mecanica limfatică prin care se elimină grăsimea și excesul de lichid. Un bun metabolism este esențial pentru combaterea pielii de portocală.

Silueta evoluează în cursul vieții. Vârsta, maternitatea, ritmul cotidian și menopauza sunt factori care duc la modificarea corpului. Problematicile și așteptările nu mai sunt aceleași.

În fiecare perioadă, puteți conta pe Elancyl Laboratoire care propune soluții diferite pentru a vă însoți în fiecare moment al vieții dumneavoastră, în funcție de nevoile pe care le aveți: slăbire, fermitate sau vergeturi.

Citește și:

Elancyl slim Design - Specialiștii in celulită.

Slim Design ulei de slăbit

Este nevoie de mai mult pentru a avea picioare frumoase decat de a scapa doar de celulita !

ELANCYL este aici sa te ajute, cu PRIMUL ULEI CU EFECT DE SLIMMING 2 in 1

  • Efect de slimming in 7 zile (1)
  • Indeparteaza petele vizibile:
  • Piele cu efect de “coaja de portocala"
  • Efectele dietei yo-yo : vergeturi

Mod de acțiune : Acționează simultan asupra pierderii în greutate și imperfecțiunilor pielii: vergeturi, pierderea tonifierii și pielea de portocală.

Rezultate : Siluetă remodelată începând cu ziua a șaptea (4).

Sfat suplimentar : Textura sa unică permite un masaj prelungit pentru drenare și sporirea eficacității ingredientelor sale active.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.