Setari Cookie-uri

Sezonul schimbărilor de look: 9 modele de peruci irezistibile

Fii cine vrei să fii! Nu trebuie să oferi explicații, nu trebuie să asculți de ce spune gura lumii, nu trebuie să privești în stânga sau în dreapta. Tot ce trebuie să faci este să te simți bine în pielea ta și să fii pur și si simplu fabuloasă!

În plus, în zilele noastre este chiar ușor să fii cine vrei să fii. De ce să nu profiți de asta?!

Azi o blondă irezistibilă, mâine o brunetă pasională sau chiar o roșcată pusă pe distracție, peste o săptămână o tânără cu părul roz și ochi albaștri. Este distractiv și chiar ar putea să îți ofere boost-ul de încredere de care aveai nevoie.

Așadar, recomandarea mea de astăzi, pentru că este la modă și este cool, sunt perucile care îți vor schimba look-ul radical. Ești pregătită?

Peruci din păr natural

Perucile din păr natural sunt pe primul loc în topul preferințelor. Într-adevăr, sunt ceva mai costisitoare, dar investiția merită din toate punctele de vedere. Pentru cine a visat să aibă în fiecare zi părul foarte lung și perfect drept, acum are ocazia. La fel și pentru cine are curiozitatea să afle cum i-ar sta cu breton sau cu părul în două nuanțe – tip balayage.

Citește și:

Mai pe scurt, găsim peruci din păr natural în toate dimensiunile, culorile și formele. De cea mai lungă lungime de păr până la cea mai scurtă, de la blond la vișiniu, de la bucle lejere la cel mai cârlionțat păr.

Peruci din par natural

Perucă ombre Perucă gri Perucă arămie

Peruci colorate

Anul ăsta simt o poftă nebună de schimbare. Anul ăsta am de gând să răspund pozitiv tuturor provocărilor. Printre multe altele, o schimbare și totodată o provocare este să îmi schimb radical look-ul. Bineînțeles că nu intenționez să mă vopsesc roz, dar mor de curiozitate cum o să îmi stea cu părul roz. Soluția? Peruca roz.

Dar ce spui de o perucă cu păr creț în nuanțe de vișiniu sau violet? Sunt absolut convinsă că o să faci senzație oriunde ai alege să o porți. Nu este un look care trece ușor neobservat sau care este ușor de uitat. Ah, de menționat că există peruci în culori deosebite vopsite ombre sau balayage.

Citește și:

Peruci colorate

Perucă roz Perucă vișinie Perucă balayage violet

Peruci scurte

Dacă toată copilăria și adolescența ți-ai dorit să ai părul lung și nu ai suportat să îți fie tăiat nici măcar un centimetru din el, acum sunt convinsă că râvnești să te transformi într-o Charlize Theron a României. Sau poate o Victoria Beckham elegantă și puternică.

Cert este că perucile scurte își așteaptă doritoarele să le poarte cu toată încrederea, pentru că femeile cu părul scurt s-au dovedit a fi femei pline de farmec și de senzualitate.

Peruci scurte

Perucă blond deschis Perucă vișiniu închis Perucă șaten închis

Nu uita: "Azi este ziua perfectă să te comporți ca cel care vrei să devii." [Robin Sharma] Ce mai aștepți?

sursa foto front page: shutterstock/by olena yakobchuk

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.