Setari Cookie-uri

Must Have: cosmetice de luat în orice vacanță

Nu are absolut niciun sens să iți iei toată geanta cu cosmetice în vacanță. Este suficient că iei o grămadă de haine pe care nu apuci să le porți, măcar când vine vorba de cosmetice să fii mai chibzuită.

În plus, gândește-te așa: cu cât mai puține, cu atât mai mult loc pentru produse cosmetice noi achiziționate de pe meleagurile străine. Știm cu toate cât de mare este tentația când ne afăm în fața acelor magazine de-a dreptul fascinante, de parcă la noi nu ar exista, prin urmare... tot răul spre bine. De acord cu mine?

Cu toate astea, e clar că nu putem pleca la drum fără câteva produse cosmetice. Crema hidratantă de față, care nu trebuie să lipsească niciodată din geantă (și, mai important, de pe tenul tău), un balsam de buze, un rimel și un fond de ten... fără astea sunt singură că niciuna dintre noi nu iese din casă.

Produse de infrumusețare

Pe listă adaug și nelipsitul fond de ten, care, vrem sau nu, ne este util pentru atunci când dorim să facem cele mai impresionante fotografii. Este necesar cu atât mai mult cu cât destinația de vacanță este o plajă însorită și riscăm să ne alegem cu fața roșie de la prea mult stat la soare. Pudra joacă și ea un rol important în machiaj, de aceea nu este recomandat să ne lipsească. Cui îi place să iasă cu fața transpirată sau lucioasă în poze?! Dar dacă nu folosești fond de ten, însă te știi cu problemele alea nesuferite de sub ochi, îți recomand un anticearcăn lichid mic și eficient pe care să îl folosești cu încredere.

Citește și:

Produse cosmetice

fond de ten pudră anticearcăn

Produse cosmetice pentru vacanță

Nu știu dacă îți dai seama cât este de important balsamul de buze. Alt remediu pentru sănătatea buzelor tale nu prea există, așa că ai nevoie de el la fel de tare cum ai nevoie de o cremă hidratantă pentru față. Așa cum știi deja, hidratarea tenului si a pielii este extrem de importantă, iar în vacanță ai toate șansele să te alegi cu mici problemuțe din cauza schimbării de mediu și de temperatură.

Și mai știi că uneori ai nevoie doar de o cremă de față, de un balsam de buze și un rimel ca să arăti ca un supermodel de la Victoria’s Secret. Ai încredere în tine, ești frumoasă așa cum ești și cele mai multe complimente le vei primi atunci când oamenii te vor vedea naturală.

Cosmetice de luat in vacanta

Balsam de buze Mascara Cremă de față

Citește și:

Tu ce produse cosmetice obișnuiești să iei pui în bagajul de vacanță?

sursa foto front page: shutterstock/by nikkolia

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.