O soluție inovatoare* a Laboratoarelor Dermatologice  Avène pentru tenul cu imperfecțiuni: Emulsia nuanțatoare Cleanance Expert

Fiecare dintre noi visează la un ten catifelat, luminos, cu o nuanță uniformă și fără imperfecțiuni. Dar realitatea este diferită. Alimentația, poluarea și schimbările hormonale își lasă amprenta asupra pielii. 

comunicat de presa

Fiecare dintre noi visează la un ten catifelat, luminos, cu o nuanță uniformă și fără imperfecțiuni. Dar realitatea este diferită. Alimentația, poluarea și schimbările hormonale își lasă amprenta asupra pielii.

Potrivit unui studiu din domeniul dermatologiei1, 85% dintre adolescenți se confruntă cu acnee, ce persistă de multe ori chiar și după depășirea vârstei de 30 de ani. Tenul gras, cu imperfecțiuni este caracterizat și de exces de sebum, pori dilatați și pete pigmentare, în urma cicatricilor.

Din dorința de a oferi o soluție viabilă pentru toate aceste nevoi, Laboratoarele Dermatologice Avène au creat Cleanance Expert emulsie nuanțatoare, ce reglează secreția de sebum, reduce și calmează leziunileinflamatorii, elimină imperfecțiunile și uniformizează nuanța tenului.1

Retail jobs

Acest produs are la bază ingrediente active inovatoare (Diolenyl® – ingredient activ brevetat* Pierre Fabre), cu acțiune țintită asupra bacteriei P. Acnes, responsabilă de apariția acneei.

Cum acționează ingredientele active?

 • Diolenyl - acționează asupra bacteriei P. acnes, reduce și calmează3 leziunile inflamatorii.
 • Monolaurin - reglează excesul de sebum, reducând producția acestuia cu până la 33%2.
 • XpressinTMexfoliază delicat. Acesta îi conferă luminozitate și reduce4 numărul punctelor negre.
 • Pigmenții de uniformizare dau formulei un finisaj mat, o textură mătăsoasă, un grad mare de acoperire fără «efect de mască» și o bună rezistență în timp.

În plus, produsul conține și Apă Termală Avène, recunoscută pentru proprietățile sale calmante și anti-iritante.

Rezultatele Avène Cleanance Expert, de la prima aplicare4:

 • Grație formulei galenice, emulsia este absobită rapid și conferă pielii hidratare și matifiere.
 • Este o bună bază pentru machiaj.
 • Oferă4 tenului o acoperire uniformă, într-o nuanță naturală, cameleonică, potrivită pentru toate fototipurile.
 • Efect de luminozitate4.

Află mai multe informații de aici https://www.eau-thermale-avene.ro/ și urmărește-ne și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania/ sau Instagram: https://www.instagram.com/eauthermaleaveneromania/

 1. Tan AU, et al. International Journal of Women’s Dermatology. 2017
 2. Studiu clinic monocentric, desfășurat pe 38 subiecți cu vârste cuprinse între 12 și 32 ani. Acnee moderată, 2 aplicări pe zi pe o perioadă de 6 săptămâni
 3. Studiu observațional internațional, rezultate ale meta-analizei. 1-2 aplicări pe zi de emulsie Cleanance Expert timp de 56-84 zile. Procent de îmbunătățire a semnelor acneei față de tratamentul medical simplu pentru cei 859 subiecți, care au urmat tratamentul medical obișnuit.
 4. Evaluarea acțiunii produsului pe 21 subiecți cu piele cu tendință acneică, ce au aplicat produsul 1 dată pe zi.

*Nr. Brevet EP 2 379 484 B1.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri