Setari Cookie-uri

Trimmerul pentru corp Panasonic: Best of the Best

Acest produs pentru îndepărtarea părului nedorit vine în întâmpinarea dorințelor variate ale multor utilizatori care își expun pielea în timpul activităților sportive.  

comunicat de presa

Trimmerul pentru corp ER-GK80 produs de Panasonic Corporation a câștigat Best of the Best 2019, cea mai mare distincție la categoria Design de produs la Red Dot Design Awards 2019. Alte 9 produse Panasonic au câștigat de asemenea premii Red Dot.

Acest produs este un trimmer pentru corp care întrunește performanțe de top datorită lamelor ascuțite, oferind un grad ridicat de siguranță și putând fi folosit de către bărbați pentru îndepărtarea părului nedorit din diverse zone ale corpului. „Designul Panasonic unic în formă de I, cu lamele dispuse vertical” a fost conceput special pentru a acționa delicat la nivelul pielii, alunecând cursiv și îndepărtând părul nedorit chiar și din zone foarte delicate, pentru o acțiune ușoară, fără stres. Forma mânerului rezistent la alunecare și materialul cauciucat permit utilizarea în siguranță chiar și în stare umedă, iar accesoriul de ajustare a înălțimii de tundere poate fi acționat prin simpla rotire a unui cadran, în funcție de rezultatul dorit. Acest produs pentru îndepărtarea părului nedorit vine în întâmpinarea dorințelor variate ale multor utilizatori care își expun pielea în timpul activităților sportive.

Lista celorlate produse Panasonic care au câștigat premii la categoria Design de produs la Red Dot Design Awards 2019:

  1. Cuptorul de pâine SD-ZP2000
  2. I-Shaper ER-GD61
  3. Soundbar SC-HTB200
  4. Lumix DC-GX9
  5. Lumix DC-G9
  6. Lumix DC-S1/S1R
  7. Table Top Dishwasher NP-TZ100 (Japonia)
  8. Wireless Speaker System Technics OTTAVA S SC-C50
  9. Duș bucal oral EW1511

Despre Red Dot Awards

Red Dot Design Award: Design de produs, înființat în 1955, are o istorie de peste 60 de ani si este unul dintre cele mai prestigioase premii de design. In 2019, designeri și producători din 55 de țări au înscris în competiție peste 5.500 de produse. Doar 1,5 % dintre produsele înscrise au fost distinse cu Red Dot: Best of the Best.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înfiinţarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 591 de sucursale şi 88 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,4 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2018. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.