Setari Cookie-uri

Cosmetice și aparate pentru coafuri ca-n reviste

Poți să obții coafuri de invidiat mai simplu decât crezi - nu îți trebuie decât un ritual cu produse profesionale!

Dacă te-ai săturat să investești timp, bani și energie la programările de la saloane, să știi că poți obține coafuri cu stil chiar la tine acasă! Îți trebuie doar câteva accesorii care să te ajute în operațiunea de stilizare a părului și să înveți cum să lucrezi cu ele. Că este vorba despre o bază cu cosmetice de păr sau despre niște aparaturi care te ajută în coafare, poți face în așa fel încât să obții frizuri de efect care te scot din anonimat. Iată câteva sugestii de produse pe care ar trebui să le ai dacă vrei să faci o schimbare de look.

Produse cosmetice de styling pentru coafare

Fixativ fixare foarte puternică Schwarzkopf Professional Osis + Session Finish

Potrivit pentru toate tipurile de păr, fixativul extrem de puternic de la Schwarzkopf Professional Osis conferă fixare puternică (de gradul 3), fără să lase senzația de păr lipicios, ci doar ușor de pieptănat. În plus, protejează părul de radiațiile solare pentru că are filtru UV.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Cremă pentru modelarea termică a părului L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Înainte de a te folosi de aparaturi cu încălzire pentru coafare, nu uita să aplici un produs de beauty pentru protecție termică. Crema L’Oréal Professionnel Mythic Oil Mythic Oil protejează împotriva deteriorării când se folosesc produse la temperaturi înalte, totodată hidratând și facilitând descurcarea. În plus netezește și conferă volum.

O poți comanda aici

Ser pentru strălucire Hair Concept Finalize Diamond Fluid

Pentru că un păr coafat nu este suficient, trebuie să știi să îi conferi și strălucire. Un produs cosmetic eficient este serul Hair Concept Finalize Diamond Fluid, un produs de styling potrivit pentru părul uscat și rebel. Cu formulă îmbogățită cu ulei de in, aloe vera și mătase hidrolizată acesta hidratează, protejează împotriva căldurii și umidității, are efect anti-frizz și anti-static.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Pudră pentru Volum Biosilk Volumizing Therapy Texturizing Powder

Pentru că nu toate avem o podoabă capilară bogată, o pudră pentru volum ne poate ajuta pe cele mai puțin norocoase dintre noi. Pudra pentru volum de la Biosilk, cu proteine din mătase și orez, adăugă volum și textură coafurii. Asta pentru că ridică firele de păr de la rădăcină, totodată absorbind excesul de uleiuri de la scalp.

O poți comanda aici

Ceară de păr Luiza Essence Ice Wax 300 ml

Pentru finisarea coafurilor, se recomandă aplicarea de ceară de păr, uniform, după ce s-a omogenizat o cantitate mică în palme. Are ca efect un aspect mat și plăcut al părului, dar și o coafură de lungă durată și fixare flexibilă. Este ideală pentru părul rebel, ajutând în crearea de coafuri stylish și moderne.

Citește și:

O poți comanda aici

Aparate profesionale pentru a obtine coafuri ca la salon

Ondulator automat BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E

Cu placare ceramică (asigură efect de netezire), tehnologie Auto-Curl (păr mai moale, mai strălucitor) și două trepte de temperatură, ondulatorul automat de la BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E te ajută să obții rapid bucle perfect. Operarea este 100% automată - practic obții totul cu minim de efort.

Îl poți comanda aici

Perie rotativă Rowenta CF9320, 1000 W cu dublă Ionizare

perie rotativa

Usucă și stilizează în același timp - peria rotativă Rowenta CF9320 asigură strălucire și vitalitate, cu rezultate profesionale în liniștea căminului. Are doi generatori de ioni ce împiedică electrizarea și efectul de păr rebel, având un sistem optimizat de distribuire uniformă a aerului de aer cald. Are două tipuri de perii pentru a se potrivi mai multor tipuri de păr - obții vârfuri întoarse, bucle lejere - cu rotație automată.

Citește și:

O poți comanda aici

Placă de îndreptat părul Remington S7710 cu funcție Ionică

Obții păr drept cu PRO-Ion Straight de la Remington, dar și unul cu efect antistatic și anti încrețire, datorită Tehnologiei Triple Ionic care se asigură că părul tău va fi acoperit, de la rădăcină la vârfuri, cu ioni negativi. Noul aparat de coafare are setări de temperatură variabilă, afișat pe display. Învelișul Ceramic Ultra Avansat cu turmalină livrează coafare mai bună, iar tehnologia Triple Ion eliberează milioane de ioni cu fiecare mișcare pe care o faci.

O poți comanda aici

foto: By Svitlana Sokolova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.