Setari Cookie-uri

6 parfumuri populare din reducerile lunii mai pe care să le testezi

Promoții de primăvară la parfumuri - alegeți-l pe cel de care te vei îndrăgosti, profitând de reducerile de mai pentru o campanie de beauty!

Când vine vorba despre parfumuri, cu siguranță ai deja unul al tău, care ți-a devenit semnătură - ce ar fi să descoperi un alt favorit? Profită de zilele aromelor pe platforma Elefant.ro și ai prețuri mici la miresme delicate și rebele - atât pentru el, cât și pentru ea! Asta înseamnă că s-au ales câteva dintre cele mai căutate parfumuri și că li s-au aplicat reduceri promoționale - noi am ales pentru tine șase dintre acestea și îți spunem că merită să faci o investiție într-o astfel de achiziție.

Reduceri de mai: apă de parfum Calvin Klein Downtown

Floral-lemons, parfumul Calvin Klein pentru femei este creat de Caroline Sabas și este lansat în 2013. Ca note de vârf are lămâie italienească, bergamot, neroli tunisian, pară, prune, ca mijloc piper roz, gardenie, frunză de violetă, iar la bază se remarcă cedru de Texas, tămâie, vetiver, mosc. Extrem de feminin, acest parfum marchează libertatea, farmecul și încrederea unei persoane care se exprimă fără inhibiții. Cu siguranta un must, mai ales de luat in campania reducerilor de mai.

Citește și:

O poți comanda aici

Apă de toaletă Joop! Homme - pentru bărbații încrezători

Un parfum lemnos condimentat, din categoria olfactivă oriental - are note proaspete de lămâie, mandarină și bergamotă și a fost lansat în 1989. Este captivant și se recomandă domnilor încrezători și pasionali. În compoziție are nuanțe de mandarină, lămâie, portocal, bergamota, iasomie, lăcrămioară, heliotropin, scorțișoară, vanilie, tonka, patchouli, lemn de santal.

Se poate comanda aici

Apă de parfum Paco Rabanne Olympe - reducerile lunii mai

Un parfum recent lansat, în 2015 - clasic și modern, are ca ingrediente produse naturale florale și orientale: iasomie, portocală, ghimbir, vanilie, sare și la bază cașmir, ambră, lemn de santal. Cu nuanțe exotice, acest parfum are accente calde și proaspete, fiind unul extrem de discret, original și fermecător prin mirodeniile care sunt în contrast cu parfumurile proaspete ale florilor.

Citește și:

Se poate comanda aici

Apă de toaletă Versace Eros pentru bărbați - reduceri aromate de mai

Parte dintr-un grup de parfumuri aromatice, Versace Eros este creat pentru bărbații eroici, numele fiind inspirat de zeul grec cu același nume. Senzual și puternic, acest parfum este unul extrem de masculin, având în compoziție esențe de la cedru, mușchi, vanilie, vetiver, ambroxan, geranium, tonka, dar și esențe pure de lămâie, măr și mentă.

Îl poți comanda aici

Reduceri de primăvară: apă de parfum Trussardi Donna pentru femei

Donna Trussardi 2011 de Trussardi este un parfum oriental floral de damă, lansat în 2011. Notele de vârf sunt fructe zemoase lămâie de Amalfi, yuzu și note florale ca iasomie, floare de portocal african și lotus, iar la bază sunt miresme fructate de la lemn de santal, paciuli, cedru de Virginia și vanilie. Fresh și dulce, rafinat și cu vitalitate, este perfect pentru sezonul rece.

Citește și:

Se poate comanda aici

Apă de toaletă Nino Cerruti Cerruti pentru bărbați

Cu textura fluidă, apa de toaletă Nino Cerruti Cerruti este una florală, cu subtonuri lemnoase și se va aprecia mai ales de femeia romantică. Se recomandă să fie purtat pe timp de zi. La bază se vor remarca cedru, chihlimbar, lemn de santal, mosc, vanilie, în centru vor fi

coriandru, floare de portocal, iasomie, iris, lemn de trandafir brazilian, mușețel, narcisă, tuberoza, iar la vârf se evidențiază bergamota, frezie, iasomie, iris, lăcrămioare, mimoza, trandafir, violetă. Un parfum intrat in campanie reducerilor de mai.

Se poate comanda aici

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.