Setari Cookie-uri

Amway lanseaza serul personalizat Artistry Signature Select

Viitorul îngrijirii pielii este personalizat – iar cea mai nouă soluție pentru o piele mai tânără și mai sănătoasă este aici. Artistry ™ lansează Serul personalizat Artistry Signature Select ™, cu până la trei seruri într-un singur produs: o soluție personalizată ce răspunde nevoilor specifice ale tenului.

comunicat de presa

Descoperă primul produs complet personalizat destinat nevoilor specifice de îngrijire a pielii.

Până la trei seruri într-un singur produs.
Viitorul îngrijirii pielii este personalizat – iar cea mai nouă soluție pentru o piele mai tânără și mai sănătoasă este aici. Artistry ™ lansează Serul personalizat Artistry Signature Select ™, cu până la trei seruri într-un singur produs: o soluție personalizată ce răspunde nevoilor specifice ale tenului.

Cum funcționează

Artistry Signature Select™ Personalized Serum este format dintr-o bază care conține 100% apă fito-infuzată din elemente botanice Nutrilite – cireșe Acerola, coacăz negru, ceai verde, rodii și extract de spanac - și cinci amplificatoare dedicate nevoilor specifice ale pielii:

Citește și:
  • Amplificatorul de hidratare crește nivelul de hidratare a tenului în mai multe feluri. Noua Tehnologie Hydro-Probiotic este o inovatie a gamei de produse de îngrijirea a tenului ARTISTRY™. Aceasta îmbunătățește microflora benefică de la suprafața tenului pentru a îmbunătăți bariera de hidratare a tenului.
  • Amplificatorul de luminozitate redă luminozitatea tenului cu ajutorul tehnologiei inovatoare și ingredientelor sale. Tehnologia de reînnoire a luminozității a fost dezvoltată ca un nou ingredient din domeniul biotehnologiei marine. Aceasta susține regenerarea celulelor pielii și controlează factorii care duc la apariția tenului tern și a nuanței neuniforme a tenului.
  • Amplificatorul antirid reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor cu ajutorul Tehnologiei de reducere a liniilor. Un foto-bioreactor produce un ingredient antirid foarte eficient din alge care întărește rețeaua de susținere a pielii și energizează tenul pentru a menține un aspect mai tânăr și mai sănătos.
  • Amplificatorul de tonifiere tonifică semnificativ și îmbunătățește aspectul tenului. Tehnologia de tonifiere a tenului este o „premieră” pentru gama ARTISTRY™ de îngrijire a tenului, îmbunătățind structura naturală și conferind fermitate și elasticitate tenului. De asemenea, susține formarea unei structuri strânse care asigură un ten mai rezistent, cu aspect tonifiat.
  • Amplificatorul anti-pete reduce aspectul petelor închise la culoare. Tehnologia cu vitamina C se adresează pigmentației sub forma unui ingredient funcțional de albire, care încetinește formarea petelor închise la culoare și îmbunătățește nuanța tenului. Datorită amestecului său puternic de ingrediente de albire/iluminare, Amplificatorul anti-pete, combinat cu serul de bază, ajută la reducerea vizibilă a dimensiunii, culorii și numărului de pete închise la culoare.

În funcție de nevoile pielii, se pot alege și mixa în serul de bază maximum trei amplificatoare. Serul de baza funcționează precum un catalizator pentru cele trei amplificatoare, astfel încât aceastea să pătrunda mai bine în piele, pentru o eficiență sporită.

Citește și:

Creat pentru nevoile specifice ale pielii:

Artistry Signature Select™ Personalized Serum este un produs revoluționar ce deschide o nouă eră a ritualurilor de îngrijire personală a tenului. Produsul este rezultatul unor studii ample și presupune o abordare complexă, holistică, nu doar a necesităților fiecărui timp de piele în parte, ci a problemelor personalizate, ce diferită de la o persoană la cealaltă.

Prin cercetări ample, oamenii de știință Artistry ™ au dezvoltat o înțelegere profundă asupra diferitelor tipuri de nevoi ale pielii și asupra modului în care acestea se manifestă. Informațiile pe care se bazează în studiile lor provin din fotografii specializate și din analiza de date a tipurilor de piele a peste 32.000 de femei și bărbați de toate vârstele și etniile (aflate în proprietatea F.A.C.E.S. - Facial Analysis Computer Evaluation System). Informațiile includ și modul în care participanții își percep pielea, ritualurile de îngrijire și gradul de expunere la soare din ultimii 10 ani.

Citește și:

Studiile au arătat că:

  • Femeile se luptă cu probleme multiple ale tenului, 98% dintre acestea având mai mult de o problemă specifică și 95% semnaland trei sau mai multe probleme;
  • Aceste probleme se pot încadra în 5 categorii: piele uscată, luminozitate, lipsă de fermitate și elasticitate, hiperpigmentare sau culoare neuniformă a tenului, linii fine și riduri,
  • Odată ce probleme multiple ale tenului se accentueaza, au tendința de a genera altele noi, ducând la apariția unor semne mai vizibile și mai grave ale îmbătrânirii.

Artistry Signature Select™ Personalized Serum este disponibil din luna mai a anului 2019. Pretul produsului începe de la de 352 lei și variază în funcție de opțiunile alese.

Produsele premium Amway se comercializeaza exclusiv prin intermediul partenerilor noștri de business. Dacă îți dorești să achizitionezi produsele sau să dezvolți afacerea Amway si nu cunoști pe cineva care este deja partener cu noi, te invităm să accesezi www.amway.ro sau să ne vizitezi în Amway Business Center (Calea Victoriei, Nr. 145), pentru a-ți facilita legătura cu un partener Amway, în funcție de nevoile și dorința ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.