Setari Cookie-uri

Din dragoste de scrub, răspandeşti iubire

Lumină si Culoare este lucrarea inspirată din colecţia Sabon.

comunicat de presa

Din dragoste de arta , din dragoste de scrub

Sabon continuă linia conceptuală prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.

Teli Iacşa (Teofilia Juravle) s-a lăsat inspirată de produsele Sabon în luna aprilie. Artista pictează pe sticlă cu dăruire, lăsând urme de frumuseţe şi emoţii. Universul ei este plin de culoare şi bucurie, un univers plin de dragoste pentru artă şi oameni.Arta pentru artistă înseamnă multă culoare,experiment şi bucurie.

Lumină si Culoare este lucrarea inspirată din colecţia Sabon. O tema inspiraţională la care artista a visat dintotdeauna, fără măcar sa stie..

Cel mai iubit produs Sabon, exfoliantul de corp oferă pielii o adevărată revitalizare de primăvară, îndepărtând delicat celulele moarte și dezvăluind o nouă strălucire. Scrubul, îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă, uleiuri naturale și vitamina E, lasă pielea fină, netedă și luminoasă. Ai de ales dintr-o gamă variată de arome unice, elegante, seducătoare, pe cea care se potrivește cel mai bine ideii tale de răsfăț

Citește și:

Îndrăgosteşte-te de scrub în trei paşi simpli:

Deschide capacul şi simte aroma

Aplică delicat exfoliantul, prin mişcări circulare

Clăteşte exfoliantul şi bucură-te de cât de fină îţi este pielea!

Pentru că îl adori, pentru că nu te mai saturi de el, pentru că nu poate lipsi nicicând din lista ta de achiziții, în primăvara aceasta te invităm sa explorezi gama de exfoliere şi să-ţi descoperi favoritul.

Ce spui, răspunzi provocării?

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Citește și:

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.