Setari Cookie-uri

Ghidul de Cadouri FOREO pentru Ziua Tatalui

Pentru a face alegerea mai usoara dar  si mai originala, FOREO iti dezvaluie o lista de cadouri dorite de orice tatic cool:

comunicat de presa

-Idei Pentru Cei Mai Stilati Tatici-

Avand in vedere ca ziua tatalui se apropie, FOREO este pregatit cu o serie de device-uri tech pentru toti tatii intr-adevar merituosi.

Incredibil de atragator, cu un design suedez specific, poti oferi cadouri net superioare anul acesta, daca alegi unul dintre dispozitivele din linia LUNA de curatare faciala, sau instrumentul super-cool, cu statut de arta, periuta de dinti ISSA 2, sa-i demonstrezi tatalui tau cat de mult il iubesti.

Pentru a face alegerea mai usoara dar si mai originala, FOREO iti dezvaluie o lista de cadouri dorite de orice tatic cool:

  1. ISSA 2

Daca iti doresti sa-l vezi pe cel mai important barbat din viata ta cu o expresie fericita pe chip, atunci ofera inovativa ISSA 2 – prima periuta de dinti care a aparut in spatiu! Desigur, nu literalmente, insa ISSA 2 a aparut in episodul 5 din Star Trek Discovery, asa incat daca este un fan Trekkie si un iubitor al dispozitivelor, atunci periuta este cu siguranta cea mai buna alegere pentru el. Dispozitivul supranatural ISSA 2 combina aspectul elegant, rezistent la apa cu o tehnologie imbunatatita, datorita pulsatiilor sonice, impreuna cu un capat de perie. Combinand polimerii PBT durabili si silicon ultra-delicat intr-o periuta de dinti cu statut de piesa de arta ce rezista 365 de zile, ISSA 2 ii va mentine tatalui zambetul pe buze negresit.

Citește și:
  1. LUNA 2 pentru barbati

LUNA 2 pentru barbati indeplineste toate necesitatile pentru ingrijirea pielii, datorita periei de curatare faciala cu pulsatii T-Sonic™. Este unicul dispozitiv de care va avea nevoie sa indeparteze murdaria, praful si celulele moarte de piele, astfel incat sa beneficieze de un proces de barbierit mai usor si sa isi mentina pielea la fel de tanara ca atunci cand si-a castigat titlul de ‘Tata’. Acest produs castigator al premiului oferit de GQ ii va ajuta pe toti taticii lumii sa isi pastreze pielea fina, in urma unui tratament de doar 2 minute, de doua ori pe zi.

Pentru mai multe informatii sau pentru a cumpara cadoul acum, te rugam viziteaza www.foreo.com, www.douglas.ro sau www.emag.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.