Setari Cookie-uri

Skin MedSpa recomanda tratamente personalizate, in functie de gradul de celulita

Specialistii Skin MedSpa recomanda proceduri adecvate gradelor de celulita, dupa cum urmeaza.

comunicat de presa

Celulita este fara doar si poate inamicul secolului XXI, din punct de vedere estetic. Totusi, atunci cand vine vorba despre tratamente menite sa inlature aspectul de coaja de portocala, rezultatele vor aparea doar daca suntem constienti de gradul de celulita pe care il avem si urmam un tratament adecvat nevoilor noastre. Un grad de tip 1 de celulita, nu se trateaza precum un grad de tip 3 sau 4, asa ca cereti sa vi se stabileasca acest aspect, inainte de a incepe un tratament.

Specialistii Skin MedSpa recomanda proceduri adecvate gradelor de celulita, dupa cum urmeaza.

Daca aveti celulita de grad 1 sau 2, puteti opta pentru sedinte de presoderenaj (BTL Lymphastim) sau terapia cu unde de soc (BTL-X Wave).

Presodrenajul cu BTL Lymphastim este o tehnica placuta de masaj care imbunatateste metabolismul organismului, stimuleaza sistemul limfatic pentru a purifica corpul de toxine si sustine transferul de grasime la nivelul sistemului limfatic.

Citește și:

Tehnologia acestui aparat actioneaza cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Mansoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigura un masaj delicat care incurajeaza circulatia naturala a limfei prin corp.

S-a demonstrat, de asemenea, ca ajuta stimularea in cazul unei circulatii deficitare la nivelul mainilor si picioarelor si poate preveni varicele.

Dispozitivul de ultima generatie BTL X-Wave, are la baza terapia cu valuri de soc cu efect dovedit in tratarea celulitei si redarea conturului corpului.

Tratamentul cu X-Wave functioneaza prin descompunerea grasimii de sub piele si are la baza terapia cu unde de soc, cunoscuta si sub denumirea de tratament cu unde acustice Cu ajutorul unor impulsuri puternice de sunet nefocalizate si care sunt indreptate catre zone specifice ale pielii sau tesuturilor, dispozitivul stimuleaza drenajul limfatic pentru a elimina excesul de grasimi si toxine din organism. De asemenea, stimuleaza producerea colagenului in piele care devine mai fina, mai sanatoasa si mai tanara.

Citește și:

Celulita de grad 3 si 4 poate fi tratata cu ajutorul terapiei de radiofrecventa medicala (Venus Legacy); biostimulare (Body Sculptor) sau terapiei cu unde de soc (BTL-X Wave).

Venus Legacy™ foloseste radiofrecventa multipolara, campurile electromagnetice si un anumit tip de vacuum pentru a produce caldura sub suprafata pielii. Acest proces ajuta la cresterea in mod natural a fibrelor de colagen si elastina din piele, in timp ce, grasimea, celulele adipoase, scad in volum. Cand fibrele de colagen din piele sunt expuse la o anumita cantitate de caldura, structura lor se modifica si se contracta imediat, ceea ce are ca efect imediat o piele mai ferma in zona tratata.

Campurile electromagnetice ajuta la oxigenarea si circulatia sangelui si a nutrientilor, iar pielea devine mai fina, mai luminoasa, cu un aspect mai tanar. In acelasi timp, vacuumul special, reglabil in intensitate (VariPulse™), contribuie la eficientizarea tratamentului.

Citește și:

Per total, rezultatul obtinut prin terapia de radiofrecventa medicala Venus Legacy™ este un corp care arata mai subtire si sculptat, o piele mai ferma, fara celulita.

BodySculptor ExCell + este un dispozitiv de ultima generatie, cu dublu efect: slabire si wellbeing. Tehnologia utilizata asociaza eficacitatea BioStimularii® cu avantajele drenajului limfatic prin presoterapie. Aceste terapii combinate restabilesc circulatia sangvina si limfatica. Dispozitivul permite slabirea rapida in centimetri, combate eficient celulita si ajuta la ameliorarea simptomelor de oboseala, mai ales la nivelul picioarelor.

Rezultatele semnificative, de durata, au fost dovedite clinic si sunt obtinute (-6 cm in circumferinta taliei dupa o medie de 12 sesiuni de tratament), fara efecte secundare, treptat, prin activarea celulara care decongestioneaza celulele de grasime.

Citește și:

In plus, studiile efectuate au demonstrat ca tratamentul de remodelare corporala BodySculptor ExCell+ reduce grasimea viscerala, si imbunatateste rata de succes a candidatelor la FIV (fertilizare in vitro) care sufera de obezitate si infertilitate.

Campul bioenergetic, care este complet inofensiv pentru piele si corp, stimuleaza in mod natural lipoliza adipocitelor (hidroliza trigliceridelor) cu eliberarea de energie si consumul excesului de acizi grasi.

Exceptand celulita, o alta problema ce apare la nivel corporal, este un anumit tip de grasime incapatanata, localizata in anumite zona ale corpului: flancuri, aripioare, abdomen, brate etc. Aceasta grasime este un strat care are nevoie de proceduri speciale cum ar fi criolipoliza sau chiar un tratament echivalent unei liposuctii non-chirurgicale. Pentru aceasta, specialistii Skin MedSpa recomanda Cool Tech si Vanquish ME™.

Citește și:

Criolipoliza prin tehnologia de ultima generatie CoolTech® este o metoda non invaziva si nedureroasa, care elimina pentru totdeauna, prin inghetare, celulele adipoase. Astfel, se obtine un efect de liposuctie fara operatie, durere, taieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare.

CoolTech® este unul din cel mai performante echipamente de criolipoliza la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoaca inghetarea celulelor de grasime la -8 grade Celsius.

Se obtin astfel rezultate uimitoare in ceea ce priveste straturile de grasime localizata, incapatanata. Astfel se pierd 5 cm in talie in doar 3 saptamani.

Procedura de criolipoliza inseamna distrugerea grasimii (lipoliza) prin racire (crio). Aceasta foloseste expunerea controlata la temperaturi scazute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente si selective la nivelul celulelor de grasime.

Citește și:

Intregul concept se bazeaza pe o diferenta in sensibilitatea crescuta a grasimii la frig fata de piele. S-a dovedit ca grasimea ingheata la o temperatura mai ridicata decat pielea. Prin urmare, la o anumita temperatura se poate ingheta grasimea, fara a produce nici un fel de daune la nivelul dermului.

Vanquish ME™- Tratamentul are statutul de liposuctie non-chirurgicala si este extrem de eficient, datorita undelor de radiofrecventa Maximum Energy, ce produc apoptoza (distrugerea controlata a celuleor adipoase). Cu ajutorul acestor unde, temperatura de la nivelul tesutului adipos creste, atingand pana la 45 de grade – moment in care adipocitele se dizolva. In zilele ce preced tratamentul, celulele de grasime distruse sunt eliminate in mod natural, de catre corp.

In plus, undele de radiofrecventa pe care dispozitivul le transmite, stimuleaza productia de colagen, iar pielea devine mai ferma.

Nu exista disconfort sau durere! Tratamentul se realizeaza fara ca aparatul sa intre in contact cu pielea. Vanquish ME se aplica de la o distanta de un centimetru fata de piele si se poate trata atat regiunea coapselor, cat si cea abdomniala.

Procedura dureaza intre 45- 60 minute, in functie de zona tratata si se repeta la interval de 7 zile. Rezultatele finale se observa in aproximativ 4-8 saptamani de la ultima sedinta.

Alege acum tratamentul personalizat pentru nevoile tale! Intreaba specialistul ce grad de cellita ai si pregateste-ti trupul pentru a arata de milioane in sezonul cald.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.