Setari Cookie-uri

FOREO lanseaza o colaborare venita din alta galaxie: FOREO X AVENGERS

FOREO are o solutie de ingrijire a pielii pentru fiecare super-erou din galaxie

comunicat de presa

Brandul de beauty-tech cu cea mai accelerata crestere din lume - FOREO, tocmai a lansat o editie limitata, UFO Iron Man pentru a celebra lansarea filmului Avengers: EndGame.

In aceasta colaborare cu adevarat intergalactica cu Marvel, editia limitata UFO Iron Man Mask Set este visul orcarui fan. Caracteristicile acestuia sunt nemaivazute pana acum: un device UFO negru, cu masti Iron Man si un cablu USB Tony Stark pentru reincarcare. Cutia in editie limitata este decorata cu personajele din Avengers, iar caracteristicile lui Iron Man se regasesc pe masti si in interiorul acestei cutii de cadou.

Editia limitata UFO pentru ingrijirea pielii este rezultatul colaborarii intre FOREO si gigantul de benzi desenate. O colaborare ce nu apartine acestei lumi, care pentru fiecare fan reprezinta epitoma de ingrijire a pielii a unui super-erou.

Citește și:

“FOREO este cunoscut de mult timp pentru tehnologia sa de ultima generatie, dar si pentru design si solutiile de infrumusetare care nu apartin acestei lumi. Cu aceasta colaborare, am creat super gadgetul de infrumusetare al anului; potrivit oricarui super-erou” spune CMO-ul FOREO, Steve Thomson.

“Chiar daca in acest moment, setul de cadou Iron Man UFO este disponibil doar fanilor Avengers din China, produsele acestei game UFO sunt perfecte pentru toti cei care isi doresc o ingrijire a pielii venita din alta galaxie tocmai in confortul propriei case.” mai adauga Thomson.

In timp ce setul de masti FOREO Iron Man este disponibil doar in China in acest moment, gigantul suedez de frumusete are solutii pentru toti ceilalti super-eroi;

Super-erou: Thor

Super putere: Semizeu; poate controla tunetele si fulgerele. Nu este doar perfect constuit, ci poate zbura și stapani cu maiestrie un ciocan facut dintr-o stea.

Citește și:

Problema: Antrendandu-si doar muschii, Thor a luat nota 10 la aspectul fizic, dar nu si la aspectul fetei, din cauza ridurilor.

Super gadget: LUNA 2

Odata cu inaintare in varsta, productia de colagen si elastina scade. Primul este responsabil pentru rezistenta pielii, iar al doilea pentru elasticitatea acesteia. Ca urmare a acestor procese, ridurile fine existente se adancesc si se transforma intr-o problema serioasa. Daca mai adaugati si expresiile faciale, semnele imbatranirii nu vor intarzia sa apara – exact ca in cazul lui Thor.

LUNA 2, este disponibil in 4 culori diferite pentru fiecare tip de ten si ofera o curatare delicata a pielii si porilor. Siliconul moale este de 35 de ori mai igienic si rezistent la bacterii decat perii realizati din nailon. De asemenea, partea din spate a device-ului va ajuta sa combateti semnele imbatranirii.

Citește și:

Super-erou: Iron Man

Super putere: Poarta un constum care il face aproape indestructibil; poate zbura si detine un capital solid.

Problema: sarcini complexe, program neregulat, modificari frecvente ale factorilor externi și interni care ii afecteaza pielea.

Super gadget: masca inteligenta UFO

In film, Iron Man este miliardarul Tony Stark; rechinul de afaceri cu arme, inginerul geniu si idolul femeilor. In acelasi timp, in costumul de super-erou se ascunde un om mereu pregatit pentru a salva lumea.

Gadgetul must-have pentru o persoana ca Iron Man este UFO. Acesta ofera o terapie SPA profesionala in doar 90 de secunde. Termoterapia catifeleaza pielea, imbunatind absorbtia mastilor inteligente special proiectate cu ingrediente naturale; Terpia cu LED (lumina rosie, verde si albastra) are functii variate: de la ameliorarea semnelor pigmentarii la efectul anti-imbatranire; Pulsatile T-Sonic™ ajuta la absorbtia ingredientelor active din masca, iar crioterapia micsoreaza porii si lasa pielea catifelata. Gadgetul perfect pentru agenti speciali foarte ocupati, care salveaza lumea in timpul lor liber.

Citește și:

Super-erou: Hawkeye

Super putere: Precizie mare, ochi de vultur and calitati acrobatice.

Problema: Riduri in jurul ochilor.

Super gadget: IRIS

Hawkeye face imediat impresia ca este un agent special cu experienta, cu toate acestea ochii nu mint, iar ridurile fine din jurul lor si aspectul obosit sunt semne destul de clare ca ar trebui sa acorde atentie obiceiurilor de infrumusetare. Device-ul FOREO pentru masajul ochilor, IRIS include tehnologia T-Sonic ™ care rezolva rapid problema aspectului obosit. Acest gadget inteligent este are doua avantaje: este 100% rezistent la apa si reincarcabil printr-un cablu USB. Acestea il transforma in aliatul de incredere al unui super-erou.

Super-erou: Captain America

Super putere: Acest super-erou nu doar ca manuieste cu pricepere orice arma, dar are, de asemenea, super-putere, super-luciditate si super-patriotism.

Citește și:

Problema: Piele lipsita de vitalitate

Super gadget: peria compacta LUNA mini 2

Captain America a devenit primul personaj Marvel Comics care a acaparat ecranele. A luptat cu fortele raului si a rapus multi dusmani ai partriei, dar aceste lupte au lasat semne pe pielea sa, astfel incat un super gadget de frumusete este necesar in lupta impotriva pielii terne.

Acest device compact, dar foarte eficient, LUNA mini 2, integreaza perfect tehnologia T-Sonic ™ cu 8000 pulsatii pe minut, combinate cu siliconul hipoalergenic. Aceste curata porii de murdarie si sebum in proportie de 99.5% si pregatesc pielea pentru barbierit. Acest gadget este rezistent la apa si usor de incarcat cu ajutorul USB-ului.

Pentru mai multe informatii despre gadgeturile de infrumusetare ale super-eroilor, va rugam accesati www.foreo.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.