Setari Cookie-uri

Ritual de îngrijire anti-poluare cu extract pur de mentă acvatică de la KLORANE

 Având în vedere factorii poluanți la care este expus zilnic părul, specialiștii sunt de părere că la baza frumuseții lui stă un proces eficient de curățare în profunzime. De aici s-a născut și conceput de DETOX pentru păr. 

comunicat de presa

Cine nu își dorește un păr bogat, cu volum, care să emane sănătate în fiecare moment al zilei?

Având în vedere factorii poluanți la care este expus zilnic părul, specialiștii sunt de părere că la baza frumuseții lui stă un proces eficient de curățare în profunzime. De aici s-a născut și conceput de DETOX pentru păr.

Laboratoarele Klorane au creat o gamă ce are ca ingredient de bază menta acvatică, o plantă recunoscută pentru numeroasele sale proprietăți terapeutice, printre care efectul său puternic antioxidant. Produsele Klorane – Aquatic Mint sunt dedicate detoxifierii, purificării și protecției părului împotriva efectelor nocive ale poluării.

Această gamă poate fi folosită pentru detoxifierea părului expus la poluare, dar poate fi introdus și în ritualul de purificare al părului vopsit, al celui degradat sau al scalpului iritat.

Citește și:

Efectul mentei acvatice poate fi remarcat încă de la primele utilizări, iar pe temen lung previne efectele nocive ale expunerii la poluare* precum apariția prematură a firelor albe și căderea părului.

Gama este dedicată adulților și poate fi folosită în cazul tuturor tipurilor de păr.

Gama Klorane – Aquatic Mint are o formulă specială destinată persoanelor preocupate de poluarea ce afectează frumusețea și strălucirea părului. Extractul de mentă acvatică protejează împotriva efectelor sufocante ale poluării*. Această gamă oferă o senzație rapidă de prospețime. Iar agenții de curățare îndepărtează delicat impuritățile, păstrînd echilibrul natural al pielii scalpului.

Pentru a maximiza efectul împotriva poluării, ritualul de îngrijire Aquatic Mint trebuie să cuprindă următoarele etape:

Citește și:

1 Șamponul detoxifiant elimină particulele de poluare, curăță și detoxifică delicat părul și scalpul.

2 Balsamul creează un scut ce oferă protecție împotriva poluării și îl face mai ușor de pieptănat.

3 Mist-ul purificant poate fi folosit oricând se dorește o reîmprospătare a părului și a scalpului. Acesta neutralizează mirosurile neplăcute (fumul de țigări, mirosul de mâncare s.a.) până la 6 ore*. În plus, oferă protecție de lungă durată împotriva agenților poluanți. Este bogat în vitamina C și vitamina E.

Produsele Klorane sunt fabricate în Franța și respectă cele mai înalte standarde de siguranță, fiind formule create cu ingredient botanice active, atent selecționate.

Descoperă produsele Klorane în farmacii, află mai multe informații de pe site-ul nostru (https://www.klorane.com/ro-ro) și împrietenește-te cu noi pe Facebook: https://www.facebook.com/KloraneBebeRomania/

Citește și:

*Studii efectuate de Laboratoarele Klorane

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.