Setari Cookie-uri

Advertorial Gavin McLeod, terapeutul facial al celebritatilor de la Hollywood a ajuns in Romania

Gavin McLeod este PR Global, dar si terapeut facial pentru Intraceuticals, unul dintre cele mai mari brand-uri de tratamente faciale pe baza de oxigen hiperbaric si acid hialuronic din lume. Nu intamplator i-am spus Lord, ci pentru ca Gavin chiar detine aceasta titulatura, el nascandu-se intr-o familie regala din Scotia.

Confruntandu-se cu probleme ale tenului inca din adolescenta, Gavin a devenit tot mai interesat de partea de beauty si skin care, lucru care sa transformat intr-un job full time si astazi i-a oferit ocazia sa fie cel care se ocupa de pielea celor mai mari celebritati din industria filmului si a muzicii din lume.

Kim Kardashian, Kristen Stewart, Halle Berry si Julia Roberts sunt doar cateva dintre vedetele internationale cu care acesta a lucrat si pe care le-a ajutat sa straluceasca pe covorul rosu

”Datoria mea fata de toate celebritatile cu care lucrez este sa le ofer o piele sanatoasa si stralucitoare, cat de repede posibil”

Gavin le pregateste tenul vedetelor inainte de marile evenimente, precum Met Gala sau Globurile de Aur cu ajutorul tratamentului Intraceuticals cu oxigen hiperbaric.

”Femeile cu care eu lucrez nu au timp si duc o viata obositoare. Ca ele sa arate asa cum le stim cu totii, aunci cand apar la TV si in poze au nevoie de un tratament magic, care sa le ofere instant o piele odihnita, sanatoasa si hidratata, ca dupa 10 ore de somn. Asta este motivul pentru care au incredere in mine, pentru ca stiu ca protocolul de tratament pe care eu il folosesc le garanteaza o aparitie fresh si o piele de adolescente.”

Gavin a vizitat pentru prima oara Romania pentru a lansa o noua linie de produse semnata Intraceuticals, care se numeste Retouch si despre care el spune ca sunt ”o noua viata pentru ten”

”Gama Retouch este formata din 5 serum-uri care trateaza tintit fiecare particica si problema a tenului. Mai exact exista un serum baza cu acid hialuronic de molecula mica, un serum pentru ochi, care inlatura aspectul de ochi obositi, cearcanele si pungile, un serum pentru riduri si linii fine, unul pentru lifting instant si un serum pentru luminozitate. Am folosit pentru prima data aceste serum-uri la Met Gala pentru Elizabeth Debicki si Kristen Stewart si ambele si-au dorit cate un kit pentru a continua sa le foloseasca si acasa”

Lordul tenului de portelan le-a impartasit romancelor si cateva din secretele lui pentru un ten impecabil

”Ma demachiez si ma spal mereu pe fata cu un gel de curatare. Niciodata nu ma spal cu apa calda, nu-mi doresc sa inflamez pielea. Ah, si foarte important – SPF-ul! Nu ies din casa fara un SPF 50 aplicat pe ten. Din punctul meu de vedere, SPF-ul este cea mai buna crema anti-rid”

Gama Retouch by Intraceuticals poate fi gasita acum si in Romania, in toate clinicile si saloane partenere Intraceuticals.

Mai multe informatii despre intreaga gama puteti gasi pe site-ul oficial Intraceuticals.


Kudika
13 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.