Setari Cookie-uri

Trusa de înfrumusețare pentru vara 2019

Chiar dacă o lună din vara lui 2019 s-a scurs, crede-mă când îți spun că vara abia a început! Fă-ți bagajul, pregătește-ti trusa de înfrumusețare, după cum urmează, și dă frâu liber imaginației. Urmează să experimentezi cea mai tare aventură a verii!

"În vara asta fac tot ce-mi trece prin cap..." cu siguranță îți aduci aminte acest refren al anilor '90, pe care nici dacă vrem nu ni-l mai putem șterge din memorie. L-am adus în discuție pentru că îmi doresc ca vara lui 2019 să fie de neuitat pentru fiecare dintre noi. Simt că este ceva special în acest an 2019, în acest anotimp, simt că este momentul ca noi să strălucim și să ieșim în evidență. Simt că este momentul nostru, că este vara noastră.

Pentru un boost de încredere, avem nevoie să ținem aproape trusa de înfrumusețare. Dar nu de prea multe produse cosmetice. Un iluminator în obrăjori, puțină culoare în ochi, un strop de parfum și suntem cele mai frumoase din Univers.

Paletă de farduri

Vara se întâmplă să fie anotimpul cu cele mai multe evenimente și cele mai interesante petreceri, de la care, bineînțeles, nu se poate lipsi. Astfel că, oricât de tare am evita machiajul, care este ceva mai greu de suportat pe timp de zi, seara nu ne putem lipsi de el.

Citește și:

Și pentru că este vara, paleta de farduri potrivită pentru acest sezon este cea în culorile vii ale verii, cum sunt roz, bleu, verde aprins, galben și lila. Ce zici? Ai curajul să le porți?

Cosmetice

Paletă de farduri

Ruj vegan Watermelon Soda

Singurul produs cosmetic permis pe plajă, încă de la primele ore ale dimineții, este rujul. Însă nu rujul în nuanțe de roșu aprins, nici cel burgundy, ci recomandate sunt nuanțele dulci și de sezon.

Cum este cel din imagine. Pe lângă faptul că o să dai bine în toate pozele pe care intenționezi să le faci și cu care vrei să obții numeroase aprecieri de la prietenii virtuali, o să îți inducă și o stare de bine fantastică, pentru care toți te vor invidia. Dar, shhh, nu le dezvălui secretul tău!

Cosmetice

Ruj vegan

Pudră compactă bronzantă

Atunci când dăm de puțin bronz, automat ne dorim ca toți din jurul nostru să remarce nuanța plăcută a pielii noastre. Pentru a scoate și mai mult în evidență primul strat de bronz, în ajutor ne vine pudra bronzantă, care uniformizează tenul plăcut caramelizat. Bineînțeles, se aplică doar împreună cu machiajul de seară.

Citește și:

Și ține minte: machiajul de vară trebuie să fie discret și dulce, nu ai nevoie de prea multe produse.

Trusa de infrumusetare

Pudră bronzantă

Iluminator lichid

Uneori, în special vara, tot ce ai nevoie ca să strălucești este un iluminator aplicat pe pomeți și puțină mascara pe gene. Imaginează-ți doar un chip fericit, chipul tău fericit, și un zâmbet pus în valoare de iluminator.

Pielea bronzată, părul lăsat liber, o rochie albă de vară, săndăluțe în picioare, liberă și amețită de fericire. Ți-ar sta bine așa, nu?!

Trusa de infrumusetare

Iluminator lichid

Cremă antirid cu protecție solară

Frumusețea înseamnă un ten curat și hidratat, iar acest lucru este posibil numai în cazul în care avem grijă să folosim crema cu protecție solară zi de zi, fie vară, fie iarnă.

În plus, dacă ne încadrăm în categoria 30+, nici crema antirid nu ar trebui să ne lipsească din ritualul de înfrumusețare. Așa că am ales pentru astăzi crema antirid cu protecție solară de la Biotherm, care te scapă de orice grijă cât e vara de lungă.

Citește și:

Crema cu protectie solara

Cremă antirid

Stickere pentru unghii

Să nu ignori niciodată unghiile de la mâini și de la picioare! Sunt cartea noastră de vizită, înzestrate cu o putere fantastică de a ne duce pe culmile succesului. Unghiile de vară sunt și ele în ton cu sezonul. Sunt pline de culoare, în cele mai îndrăznețe nuanțe (de preferat neon și curcubeu), dar și diferite modele, care de care mai atractive. Fiind vară, multe dintre noi optează pentru stickerele cu modele specifice mării, însă pentru o manichiură elegantă, recomand stickerele cu modele cu flori.

Trusa de infrumusetare

Stickere pentru unghii

Apă de toaletă Intimacy Nude

Femeia frumoasă este femeia care miroase bine. Aceasta nu trece niciodată neobservată, pentru că în urma ei rămâne întotdeauna o mireasmă plăcută care îi face pe ceilalți să se cutremure de emoție. Vara parfumul folosit nu trebuie să fie puternic, ci discret în aromă.

Citește și:

Un exemplu bun este apa de toaletă Intimacy Nude, care face parte din gama Oriental-Floral. Notele de vârf sunt bergamot, mandarină și frezie roz, notele de mijloc sunt chimion, trandafir și ylang-ylang, iar notele de bază sunt vanilie, lemn de santal, heliotrop și mosc.

Parfumuri

Parfum Intimacy

Deodorant anti-perspirant

Nimic nu este mai important în timpul verii decât anti-perspirantul. Nu numai că nu ai voie să ieși din casă fără să te dai cu el, dar nici din geantă nu trebuie să îți lipsească. Optează pentru un antiperspirant discret ca și miros, ai grijă să nu te alegi cu pete pe haine după ce îl folosești sau să nu care cumva să nu își facă efectul și să te trezești în mijlocul unui moment penibil.

Recomandarea mea este anti-perspirantul de la Clarins, care, o spun din propria experiență, asigură prospețime 24h.

Citește și:

Trusa de infrumusetare

Anti-perspirant roll-on

Ce spui? Ești pregătită să trăiești cea mai tare vară?

sursa foto front page: shutterstock/ by igisheva maria

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.