Setari Cookie-uri

Epilarea definitiva a devenit un must-have al romanilor preocupati de imaginea lor

In prezent, exista mai multe optiuni pentru eliminarea pilozitatii nedorite,  dar, inainte de a alege tipul de tehnologie potrivit tie, este necesar sa cunosti caracteristicile fiecareia. Procedurile preferate de majoritatea romanilor raman epilarea cu laser, respectiv epilarea definitiva cu IPL.

comunicat de presa

In prezent, exista mai multe optiuni pentru eliminarea pilozitatii nedorite, dar, inainte de a alege tipul de tehnologie potrivit tie, este necesar sa cunosti caracteristicile fiecareia. Procedurile preferate de majoritatea romanilor raman epilarea cu laser, respectiv epilarea definitiva cu IPL.

Ce sisteme de epilare definitiva exista?

Una dintre cele mai vechi metode de epilare definitiva este electroliza. Aceasta consta in eliminarea parului fir cu fir, prin intermediul curentului electric. Extragerea fiecarui fir in parte este foarte dureroasa si lasa semne, in locul fiecarui folicul ramanand o cojita de grosimea firului extras. Tratamentul implica anestezierea zonei tratate inainte de fiecare sedinta si o perioada de recuperare dupa. Desi este considerata singura metoda prin care firele de par sunt distruse in proportie de 100% (inclusiv parul alb, fara melanina), aceasta procedura implica un buget semnificativ si un disconfort major, din cauza durerii. In plus, poate culmina cu cicatrici adanci, nefiind recomandata de medicii dermatologi.

Citește și:

O alta tehnologie de fotoepilare este SPL (square pulse light), care actioneaza prin cate 4 flash-uri consecutive de lumina pulsata, bazandu-se pe lungimi de unde infrarosii si violete. Nu este eficient in cazul persoanelor cu parul alb sau lipsit de melanina (blond, puf). Tratamentul poate da rezultatele dorite, daca sedintele sunt efectuate de profesionisti si aparatura este moderna si setata corespunzator.

Laser inseamna Lumina Amplificata si Stimulata prin Emisia de Radiatii. In cazul epilarii definitive cu laser este utilizata o singura unda coerenta, care are aceeasi frecventa si viteza de propagare. Indepartarea parului cu laserul se realizeaza prin raze luminoase paralele, care au o singura culoare. Exista mai multe tipuri de laser, dintre care cele mai cunoscute sunt: cu rubin (are multiple efecte secundare, se foloseste rar); alexandrit (are efecte vizibile in cazul fototipurilor V si VI cu par inchis, insa nu este eficient in indepartarea pilozitatii faciale); cu dioda (sistem care inlatura parul fototipurilor I, II, III. IV si V). Epilarea cu laser implica o lumina fixa, prin care sunt distrusi foliculii pilosi. Pretul epilarii definitive cu laser este acelasi cu cel al epilarii definitive cu IPL doar in cazul centrelor Nomasvello. De obicei, epilarea definitiva cu laser are un pret mai ridicat in alte saloane de infrumusetare.

Citește și:

Epilarea cu IPL (lumina intens pulsata) se bazeaza pe un sistem prin care lumina este filtrata si ghidata de un safir sau de un cuart catre radacina firelor de par, pentru a o distruge. Lumina este dispersata, foloseste o gama larga de lungimi de unde si este policromatica, ceea ce inseamna ca exista o varietate de fototipuri care pot fi tratate. Exista parametrii de lucru diferiti pentru fiecare fototip, pentru ca epilarea definitiva sa dea rezultate si sa nu implice durere sau disconfort.

Epilare definitiva cu laser sau cu IPL?

In prezent, cele mai cautate sisteme de epilare definitiva sunt epilarea cu laser, respectiv tratamentul cu lumina intens pulsata, pentru rezultatele rapide obtinute.

Majoritatea tipurilor de laser nu trateaza pielea inchisa la culoare sau bronzata si, mai mult decat atat, alexandritul nu are rezultate in cazul pilozitatii faciale. Insa, in cazul centrelor Nomasvello, laserul trateaza cu succes inclusiv pielea inchisa la culoare. Sedintele de laser se programeaza la circa 45 zile, pe cand cele de IPL se vor programa la 30 zile fiecare (in cazul primelor sedinte).

Citește și:

Epilarea definitiva cu laser actioneaza direct pe piele, in timp ce tehnologia IPL ajunge la radacina foliculului pilos prin intermediul firelor de par, care au rol conductor.

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) este neinvaziva, confortabila si se regaseste la preturi avantajoase, potrivite oricarui buget. In plus, exista un protocol de lucru special, prin care tratamentul este eficient si pe piele bronzata. Versatilitatea IPL-ului permite, pe langa epilarea definitiva si efectuarea de tratamente faciale de rejuvenare, pentru tratarea ridurilor, petelor si acneei.

Indiferent de sistemul de epilare definitiva ales, esentiale sunt doua aspecte: tratamentul sa fie efectuat de specialisti, cu un training acreditat in domeniu, respectiv aparatura sa fie de ultima generatie si setata corect, pentru a nu exista riscul arderii pielii.

Citește și:

Epilarea definitiva la Nomasvello:

Brandul Nomasvello (No+Vello) are o experienta de peste 12 ani pe piata de epilare definitiva, fiind numarul 1 in lume pe acest segment, gratie celor peste 1200 centre active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

In Romania exista 49 centre care ofera aceste servicii, efectuate de specialisti instruiti dupa un protocol de lucru international. In plus, aparatura este proprie si updatata in permanenta de catre Laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare No+Vello Spania. Mai mult, secretul succesului centrelor Nomasvello consta in grija si respectul oferite clientilor, de la faptul ca se aplica in toate saloanele se aplica un pret avantajos, care difera in functie de zona tratata. Astfel, reteaua No+Vello numara peste un milion de clienti multumiti la nivel mondial, care beneficiaza de preturi cu 50% mai mici la terapii faciale si corporale cu tehnologii inovatoare (ProSkin, respectiv LED) si de un card de fidelitate, prin care primesc bani inapoi sub forma de puncte la fiecare noua achizitie in salon.

Citește și:

    Specialistii Nomasvello sustin ca nu exista un singur sistem de Epilare Definitiva care sa se potriveasca tuturor pacientilor. Fotoepilarea eficienta necesita combinarea tehnologiilor IPL si LASER pentru a obtine efecte maxime, indiferent de tipul de par si piele. Pe durata tratamentului, firul de par se schimba de la gros la fin, ceea ce poate conduce la schimbarea echipamentului si a parametrilor cu care se lucreaza.

    Epilarea definitiva prin conceptul FUSION, unic in Romania, indeparteaza selectiv firele de par prin combinarea celor 2 tehnologii proprii No+Vello: LASER Dioda, respectiv IPL (lumina intens pulsata).

    Centrele Nomasvello ofera testarea gratuita a epilarii definitive FUSION.

    Vizionare placuta


    Kudika
    26 Iunie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.