Setari Cookie-uri

Fond de ten pentru un machiaj perfect

Un fond de ten bun este un fond de ten care lasă frumusețea naturală la vedere. Un fond de ten bun rezistă 24 de ore, acoperă imperfecțiunile fără să încarce tenul, se întinde uniform și protejează tenul de acțiunea razelor UV.

Alegerea fondului de ten poate reprezenta o provocare, chiar o sarcină grea, pentru multe dintre femei. Motiv pentru care, înainte de a selecta produsul pe care îl doriți, nu ar strica să beneficiați de o analiză a tenului și să aflați astfel ce tip de ten aveți și ce produse ar trebui să folosiți.

Dermatologul este cel care vă poate ajuta să faceți o alegere potrivită, în timp ce specialistul în make-up vă poate recomanda un fond de ten și nuanța adecvate tenului vostru.

Câteva informații și sugestii de fond de ten găsiți și în continuarea materialului. Să vă fie cu folos!

Fond de ten pentru ten perfect

Ca să obținem un ten perfect, de porțelan, nu este necesar să adăugăm straturi de fond de ten, straturi de pudră și încă alte câteva produse; este suficient să găsim fondul de ten potrivit. Acel fond de ten care uniformizează nuanța pielii, acoperă micile imperfecțiuni și oferă pielii o senzație de hidratare și catifelare. Aceste caracteristici le găsim în recipientele cu fond de ten Clinique, L’Oreal și Melkior.

Citește și:

Fondul de ten Clinique Anti-Blemish Solutions are o capacitate de acoperire mare, uniformizează nuanța tenului, revitalizează și, așa cum sugerează și denumirea, este un fond de ten pentru tenul acneic.

Fondul de ten L'Oréal Paris True Match uniformizează, iluminează și promite să acopere toate imperfecțiunile tenului. Acesta are o textură fină și cremoasă, este rezistent la atingere și nu creează efectul de mască. Foarte important: fondul de ten L'Oréal Paris True Match hidratează 24 de ore. Ca și ingrediente, găsim micropigmenți speciali, 4 uleiuri rare, vitaminele E și B5.

Fondul de tenul fluid Melkior este fond de ten și bază de machiaj în același timp. Are o textură lejeră, conferă un aspect luminos, natural, și oferă acoperire light-medie. Uniformizează culoarea și textura pielii lăsând-o catifelată, nu încarcă tenul, este rezistent în timp și protejează de acțiunea razelor UV.

Citește și:

Fond de ten

Fond de ten Clinique

Fond de ten L'Oreal

Fond de ten Melkior

Fond de ten cu acoperire mare

Eu personal am fost întotdeauna în căutarea unui fond de ten cu acoperire mare, asta până să accept faptul că nu am un ten problematic, ci chiar unul frumos, care nu necesită prea multe produse ca să arate bine.

Cu toate astea, atunci când merg la un eveniment unde știu că o să fac multe fotografii, optez în continuare pentru un fond de ten cu acoperire mare. La această categorie am selectat fondul de ten de la MAC și de la Terry Cover Expert.

Fondul de ten MAC Studio Fix Fluid uniformizează nuanța pielii, netezește suprafața tenului și acoperă astfel imperfecțiunile, are un efect de lungă durată și protejează împotriva efectelor razelor solare.

Fondul de ten Terry Cover Expert are o capacitate de acoperire excelentă, uniformizează nuanța tenului, are efect matifiant pentru ten, se adaptează nuanței pielii și protejează împotriva efectelor razelor solare.

Citește și:

Fond de ten cu acoperire mare

Fondul de ten MAC Studio Fix Fluid uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. Caracteristici: efect de lungă durată, protejează împotriva efectelor razelor solare, netezește suprafața tenului

Fond de ten cu acoperire foarte mare Terry Cover Expert Fondul de ten By Terry Cover Expert uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. Caracteristici: capacitate de acoperire excelentă, uniformizează nuanța tenului, efect matifiant pentru ten, se adaptează nuanței pielii, protejează împotriva efectelor razelor solare

Fond de ten SPF 15 MAC

Fond de ten SPF 15 Terry Cover

sursa foto front page: shutterstock/ by valua vitaly

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.