Setari Cookie-uri

5 celebrități despre care ai uitat că au părul creț natural

Păr creț, ondulat, drept - astăzi poți avea orice look îți dorești cu ajutorul produselor de îngrijire a părului.

Dacă ți-ai dorit toată viața să obții bucle perfecte, iar metodele naturale nu te-au ajutat suficient, oferta variată de produse de îngrijire a părului din prezent poate fi o soluție pe care să o încerci pentru a-ți îndeplini visul. Ondulatoarele și uscătoare de păr cu difuzor sunt cele mai la îndemână produse pentru a avea părul buclat. Totodată, placile pentru indreptat parul pot fi folosite și pentru a obține bucle lejere, de vară.

Nici vedetele n-au ignorat produsele de îngrijire a părului, modificându-și de-a lungul timpului lookul, astfel încât astăzi nu ne mai amintim cum arătau când au intrat în lumina reflectoarelor. Din când în când, celebritățile publică pe rețelele sociale poze cu lookul lor natural, pentru a le reaminti fanilor cât de mult s-au schimbat în ultimii ani sau, în unele situații, pentru a-i surprinde cu o imagine pe care nu o cunoșteau. Iată câteva dintre celebritățile care au părul creț natural, dar preferă, în majoritatea timpului, să îl poarte drept.

Citește și:

1. Ariana Grande

Cântăreața și actrița Ariana Grande este printre vedetele despre care nimeni nu a știut că are părul creț. Ea și-a obișnuit fanii cu un look total diferit față de cel natural. Cu părul lung, drept, pe care și-l ține într-o coadă de cal, Ariana Grande și-a format propriul ei stil, lăsând în urmă lookul natural. Doar din când în când, vedeta publică, pe rețelele sociale, fotografii în care apare cu părul ondulat și voluminos.

2. Salma Hayek

Actriței Salma Hayek îi place să se joace cu lookul ei. Fie că alege să poarte peruci, fie că își colorează părul în diferite nuanțe, stilul său este unul inedit. Cu toate acestea, părul natural al Salmei Hayek este șaten închis. La fel de naturale sunt și buclele, datorită cărora, de fiecare dată când le poartă și le arată fanilor de pe rețelele sociale primește comentarii măgulitoare.

Citește și:

3. Taylor Swift

Când Taylor Swift a intrat în lumina reflectoarelor era o adolescentă cu o chitară în mână și cu un look total diferit față de cel afișat în ultimii ani. Cu părul lung și bucle voluminoase, Taylor Swift s-a făcut rapid remarcată. Însă, în prezent, textura părului ei s-a schimbat, după cum afirmă cântăreața. Acum are părul drept pe care și l-a dorit încă din adolescență. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru o revistă americană despre cum i s-a schimbat părul, mărturisind că, deși a visat din adolescență să îl aibă drept, acum îi lipsesc buclele.

4. Shakira

Shakira este una dintre vedetele care își poartă, dintotdeauna, cu mândrie, buclele naturale. Totuși, folosește și ea diferite metode pentru a obține bucle speciale. Clipsurile de păr sunt cele mai folosite produse de cântăreață pentru a-și accentua buclele perfecte. Ea chiar a publicat, la un moment dat, un filmuleț în care se amuza că a cântat mare parte dintr-un show cu clips uitat în păr.

Citește și:

5. Beyoncé

Încă de pe vremea în care Beyoncé făcea parte din Destiny's Child (formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie), look-ul său era unul care atrăgea atenția. Astăzi, în cazul ei, se vorbește despre „hairography“ în reprezentațiile sale. Vedeta poartă frecvent părul natural, cu bucle voluminoase, care îi completează ținuta și, așa cum scrie presa internațională, show-urile sale.

Atât pentru celebrități, cât și pentru oamenii de rând, părul poate reprezenta o expresie a unicității, iar atunci când este bine îngrijit și aranjat îți poate da o stare de bine și mai multă încredere în tine.

Foto: averie woodard, Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.