Today Tomorrow Always by AVON, parfumul nr. 1 al femeilor din România, sărbătorește 15 ani de la lansare

Today Tomorrow Always by AVON, parfumul nr. 1 al femeilor din România, sărbătorește 15 ani de la lansare

Româncele au folosit peste 100 de tone de parfum TTA - 

comunicat de presa

Toamna aceasta, AVON celebrează 15 ani de la lansarea celei mai vândute game din portofoliul de parfumuri - Today Tomorrow Always*. Îndrăgita colecție de parfumuri continuă să rămână în topul preferințelor româncelor și în prezent. Cu ocazia aniversării, AVON a lansat Celebrate, o versiune mai proaspată și strălucitoare a apei de parfum TTA Today.

Între 2015-2018, au fost cumpărate mai mult de 2 milioane de parfumuri din gama TTA. În medie, în 2018, AVON a vândut un parfum TTA pe minut. Deși preferat în special de doamne (74,6%), și variantele pentru bărbați au fost achiziționate într-un procent de 25,4 %.

Numărul de sticle Today Tomorrow Always vândute se poate traduce prin 100 de tone de parfum folosite de românce, pentru care au fost folosite 20,000 de petale de neroli, floarea ce stă la baza popularei arome. Pe o notă festivă, cantitatea poate fi echivalentul a 130.000 de sticle de șampanie, iar toate parfumurile vândute ar putea cu ușurință să reconstruiască o variantă aromată a celebrului Turn Eiffel.

Today Tomorrow Always - de 15 ani alegerea femeilor din România!

*Gama TTA este numărul 1 în rândul tuturor aromelor AVON România – bazat pe rezultatele din 2018 în toate cele 17 pie

Despre AVON

AVON este prezent de 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri