Setari Cookie-uri

Artistry Studio lanseaza Bangkok edition, o colectie stralucitoare si indrazneata

Artistry Studio™ ajunge în îndrăznețul Bangkok, cu produse inspirate de culoarea, strălucirea și lumina celui mai vizitat oraș al lumii

comunicat de presa

Artistry Studio își ia la revedere de la Paris și se îmbarcă într-un tuk tuk până la noua destinație – Bangkok! Mirosurile, texturile și culorile produselor din noua colecție ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition îți găsesc inspirația în mâncarea exotică, moda avangardistă, viața de noapte activă și florile puternic colorate ale Thailandei, de la piețele aglomerate, la templele aurii. Astfel, pasionatele de frumusețe din întreaga lume pot să simtă căldura, să audă ritmul și să trăiască experiența orașului Bangkok.

“Ne bucurăm că Artistry se află în top 10 branduri cosmetice de lux din întreaga lume, iar Artistry Studio vine să completeze această poveste de succes, punându-ne și “pe harta” specialiștilor în make-up. Astfel, după două colecții de succes inspirate de New York și Paris, Artistry Studio a pornit spre Bangkok, vibranta capitală a Thailandei.

Citește și:

Bangkok este un oraș plin de culoare, cu un ritm unic, iar produsele din colecția Artistry Studio Bangkok Edition reflectă cu desăvârșire acest lucru. Astfel, noua colecție celebrează vitalitatea, culorile și efervescența piețelor plutitoare thailandeze, cu produse la modă și multifuncționale, extrem de ușor de folosit. Dedicate tinerelor pasionate de frumusețe și călătorii, care își doresc mereu mai mult, produsele sunt perfecte pentru ritmul alert al orașului, dar și pentru vacanțele în care nu vrem să împachetăm prea multe cosmetice, dar vrem să fim oricând pregătite pentru un Insta-story.“ declară Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Produsele Artistry Studio™ Bangkok Edition

Iubitoarele de frumusețe vor fi cucerite de culorile aurii, strălucitoare, ce amintesc de ritmul activ al capitalei Thailandei, cu produsele noii colecții pentru un look unic, goddess-like.

Citește și:

    Din noua colecție fac parte:

    • Mascara Base Primer
    • On-the-Go Face Palette,
    • 2-in-1 Matte Lip Crayon (disponibil în cinci nuanțe)
    • Kajal Eyeliner (disponibil în două nuanțe),
    • Shimmering Cream Eye Shadow (disponibil în trei nuanțe)
    • Shimmer Gel pentru față și corp

    Ambalajul colecției este realizat exclusiv pentru Artistry Studio de către artistele thailandeze Nualtong și Pattreeda Prasarnthong. Inspirate de efervescența și culorile orașului Bangkok, acestea au imprimat energia orașului fiecărui ambalaj al produselor din noua colecție.

    Colecția va fi disponibilă începând cu 24 septembrie.

    Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunosti deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro precum și în Business Center Amway România (Calea Victoriei, Nr. 145).

    #ArtistryStudio #passionista #WearItShareIt

    Vizionare placuta


    Kudika
    17 Septembrie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.