Setari Cookie-uri

Balance, Illuminate și Revive - noile tratamente OxyGeneo

Cele 3 noi formule de tratament lansate de Pollogen și disponibile în centrele de estetică din România, prin Estetiq Solutions, sunt: Balance, Illuminate și Revive

comunicat de presa

Pollogen, lider mondial în industria echipamentelor estetice, prezintă cel mai scurt drum către un ten strălucitor și sănătos: noile tratamente OxyPods create pentru platforma Geneo.

Geneo este singurul echipament de estetică facială bazat pe o combinație unică de tehnologii performante a căror eficiență a fost dovedită clinic – radiofrecvență Tripollar, OxyGeneo și ultrasunete, toate acționând în sinergie pentru a stimula procesele naturale de regenerare a pielii. Oxigenarea pielii din interior, completată de efectul antiîmbătrânire al radiofrecvenței tripolare, ambele accelerate de puterea ultrasunetelor, oferă pacienților avantajele unui tratament din gama lunch break therapies, noninvaziv, cu efecte vizibile imediat și cu rezultate antiaging pe termen lung.

Citește și:

Protocolul de tratament este bazat pe capsula inovatoare OxyPod, care combină beneficiile ingredientelor active cu cele exfoliante și de oxigenare. Aplicarea Oxypod pregătește tenul pentru tratament și infuzează ingredientele active într-un singur pas.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa și de înfrumusețare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru că asigură într-un singur tratament, 3 pași esențiali de îngrijire a tenului: exfoliere, infuzie de nutrienți și stimularea procesului natural de oxigenare a pielii prin aportul de CO2.

Aplicarea OxyPod este urmată de aplicarea serumului Geneo, cu ajutorul dispozitivului pentru masaj sau al celui cu Ultrasunete. Efectul sinergetic al celor două produse se bazează pe inovații în biologie, chimie și tehnologie. Fiecare OxyPod conține o combinație de ingrediente în stare latentă, care sunt activate la contactul cu gelul primer Geneo.

Citește și:

Cele 3 noi formule de tratament lansate de Pollogen și disponibile în centrele de estetică din România, prin Estetiq Solutions, sunt: Balance, Illuminate și Revive

BALANCE: Tratament facial pe bază de cărbune

Geneo Balance purifică și netezește tenul gras și ajută la îmbunătățirea aspectului și texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod conține cărbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu conținut ridicat de vitamine și antioxidanți și acid mandelic ce ajută la tratarea tenului cu tendință acneică. Serumul Geneo Balancing completează efectul tratamentului datorită antioxidanților puternici, vitaminelor, nutrienților și ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba și argan, extract de vanilie și coada calului), precum și datorită unui derivat al acidului azelaic.

Citește și:

REVIVE: Tratament facial pe bază de alge roșii

Geneo Revive împrospătează tenul tern, reduce liniile fine și îmbunătățește aspectul și textura generală a pielii. Geneo Revive OxyPod conține alge roșii, un puternic antioxidant cu efecte anti-îmbătrânire, precum și acid cafeic și retinol, cunoscute pentru tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit. Serumul Geneo Revive completează efectul tratamentului cu ingrediente care încurajează producția de colagen și reduce semnele îmbătrânirii. Serumul conține un complex de peptide și floare de colț, nutrienți și vitamine precum jojoba și ulei de argan, vanilie și extract de coada calului.

ILLUMINATE: Tratament facial cu vitamina C

Geneo Illuminate uniformizează nuanța tenului, îmbunătățește aspectul de piele pigmentată și întinerește tenul. Geneo Illuminate OxyPod conține acid kojic și vitamina C pentru un efect uniform al nuanței pielii, precum și extract de opuntia și de morcov pentru hidratarea și netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completează efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarță de arbore și derivați de aminoacizi, ingrediente hidratante și nutrienți precum trigliceride, jojoba și complex de ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.