Setari Cookie-uri

Tratamentul care te scapă de riduri în timp real

„Cum scap de riduri?”. De câte ori nu ți-ai pus această întrebare? De câte ori nu te-ai surprins căutând tot felul de informații care, cumva, să-ți aducă în fața soluția salvatoare?

comunicat de presa


Până acum ai auzit că ridurile pot fi, cel mult, estompate. Că o soluție 100% eficientă în eliminarea ridurilor, nu există. Pr. Dr. Cornel Brotac, Medic Specialist Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie explică, totuși, contrariul și vine cu argumente clare în acest sens.

Cum scap de riduri? „Încearcă Terapia Vampir!”, îți prescrie specialistul. „PRP sau “terapia vampir”, reprezintă o procedura de ultimă generație cu plasma îmbogățită cu trombocite din sângele propriu. Această procedură stimulează capacitatea naturală a organismului de regenerare și având în vedere ca serul provine din propriul sânge, terapia are o biocompatibilitate de 100%”, explică Ioana Anghel, specialist dermato-estetică facială.

Cum se ajunge la această plasmă îmbogățită? Prin recoltarea și prelucrarea sângelui pacientului căruia i s-a prescris tratamentul. „Sângele prelevat este ulterior prelucrat și centrifugat astfel încât din el să se obțină o plasmă bogată în trombocite. După ce procesul de centrifugare este realizat, pacientului i se reintroduce, prin injectare, plasma bogată în trombocite și citokine, celule ce conțin cei 6 factori de creștere și compuși ce stimulează regenerarea și vindecarea țesutului afectat”, continuă specialistul.

Având în vedere că se utilizează plasmă bogată în trombocite din sângele pacientului, nu există cazuri de respingere, reducând astfel posibilitatea de a se suferi infecții sau efecte secundare; Prin utilizarea acestei terapii se reduce timpul de recuperare; Se reduce consumul de medicamente și riscul unei posibile intervenții chirugicale. Terapia PRP este 100% naturală. Riscul de alergie este drastic redus, fiind vorba de sângele pacientului ca substanță de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente, și dacă apar ele sunt pasagere.

„Și pentru că rezultatele sunt absolut uimitoare, nu am cum să nu arăt faptul că terapia Vampir a câstigat și astăzi în lupta cu un ten matur care și-a pierdut tonusul și fermitatea de-a lungul timpului. Clienta este la prima sedință de tratament cu plasmă proprie, iar efectele nu au întârziat să apară. Va fi nevoie de o următoare sedință peste 21-30 de zile, timpul recomandat între sedințe, pentru ca rezultatele să fie din ce în ce mai bune și să se păstreze pentru mai mult timp”, conchide Ioana Anghel, specialist dermato-estetică facială.

Citește și:

Featured foto by Rido via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.