Setari Cookie-uri

5 măști de păr pentru volum de invidiat

Măștile pentru păr pot să refacă structura podoabei capilare și să îi redea frumusețea, delicatețea, ca să te ajute să obții coafuri uimitoare!

Măștile pentru păr ar trebui să fie parte din rutina de înfrumusețare a fiecărei femei. Mai ales dacă este vorba despre un păr subțire, uscat și aspru, care are nevoie să fie răsfățat. Înainte de a te decide asupra ceea ce vei adăuga în cutia ta de beauty, ar trebui să identifici problemele pe care le ai. Dacă, totuși, faci parte dintre femeile care au părul tern, aplatizat și lipsit de forță și intensitate, atunci măștile de păr pentru volum ar putea fi cea mai bună soluție pentru a fi din nou fericită cu starea părului tău. În principiu, acestea îl fac mai ușor de pieptănat și îl “încurajează” să crească. Mai jos ai câteva propuneri de la noi de măști profesionale pentru păr.

Mască de păr Matrix Sleek Line pentru păr fără volum

Citește și:

O mască de păr profesională care te ajută să obții, cu efort mic, un volum mai mare, deși părul tău este subțire și delicat. Acest produs cosmetic hidratează fără să încarce și îngreuneze, oferind totodată densitate și senzație de moale. Părul va fi, totodată, protejat de factorii externi care pot vătăma fibrele. Eficiența este dovedită pentru uz frecvent, având proteine de mătase care fac părul mai elastic, mai sănătos și mai strălucitor.

O poți comanda aici

Mască de păr de la Kallos

Din categoria de măști de păr, Kallos Lab 35 este recomandat când se dorește să se obțină o podoabă capilară mai fină și mai strălucitoare. Această mască poate fi parte dintr-o rutină de beauty obligatorie - hidratează, regenerează, reface structura, lasă părul mai neted și mai strălucitor grație acidului hialuronic. Nimic complicat la utilizare - se aplică pe părul umed, spălat anterior și se lasă să acționeze pentru ca apoi să se clătească.

Citește și:

O poți comanda aici

Mască fortifiantă de păr

Masca de păr Collistar Special Perfect Hair asigură părului amestecul perfect de ingrediente pentru regenerare și revitalizare progresivă. Aceasta va întări firul de păr, acționând în profunzimea lui și îi va reda aspectul natural. Ingredientele active sunt agenți speciali de silicon care se “lipesc” de suprafață și în timp lasă părul mai voluminos.

O poți comanda aici

Mască de păr Wella Volume Boost

Invigo Volume Boost de la Wella Professionals oferă strălucire radiantă și întărire firului de păr. Prin tehnologia Spring Force Blend și extractul de bumbac se asigură un tratament intens ce oferă rezistență, volum și susținere, stabilindu-se totodată aspectul bogat și dens. Iar ție îți rămâne să faci cele mai feminine coafuri, pentru că ai de “lucrat” cu ceva suplu și moale.

Citește și:

O poți vedea aici

Mască de păr cu ulei de argan

Formulă care asigură strălucire și volum, masca de păr Moroccanoil Extra Volume are nutrienți care revitalizează, protejează, este fără chimicale și parabeni. Cu aromă orientală, acest produs cosmetic profesional transformă părul infuzându-l delicat cu ingrediente ce îl fac mai ușor de coafat și mai liber. Plus că lasă o aromă exotică și picantă, cu note florale dulci, redându-i energia pe care o pierduse. Una dintre cele mai eficiente măști de păr.

O poți vedea aici

foto: By YuriyZhuravov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.