Setari Cookie-uri

Amway lansează Artistry Signature Select Masks

Indiferent de nevoile punctuale ale pielii hidratare, fermitate, purificare, iluminare, tonifiere sau o combinație dintre acestea, gama Artistry Signature Select Masks permite crearea unui mix personalizat, cu peste 25 de combinații posibile, pentru un rezultat optim. 

comunicat de presa

Pentru că o singură mască nu poate răspunde nevoilor tuturor tipurilor de ten si nici diferitelor zone ale aceluiași ten, Artistry, brandul de cosmetice premium al Amway, lansează un concept special, care îți va schimba ritualul de frumusețe: multi-masking. Acesta presupune folosirea concomitentă a mai multor măști pe diferite zone ale feței, în funcție de necesitățile individuale ale tenului.

Indiferent de nevoile punctuale ale pielii hidratare, fermitate, purificare, iluminare, tonifiere sau o combinație dintre acestea, gama Artistry Signature Select Masks permite crearea unui mix personalizat, cu peste 25 de combinații posibile, pentru un rezultat optim.

Conceptul de multi-masking se adresează diferitelor probleme ale tenului, cum ar fi o zonă T încărcată, o piele a obrajilor uscată sau lipsa de fermitate din jurul liniei maxilarului. În plus, experții în îngrijirea tenului de la ARTISTRY™ au infuzat nutrienții din plantele ecologice NUTRILITE™ în toate cele cinci măști, pentru a te ajuta să redescoperi latura plăcută a îngrijirii tenului în doar 7 minute. Orice ai alege: simte-te bine, fii creativă și exprimă-ți personalitatea!

Citește și:

DESCOPERĂ MĂȘTILE

Artistry Signature Select Hydrating Mask - Este dragoste la prima atingere! Această mască hidratează în profunzime și calmează tenul iritat de acțiunile dăunătoare ale mediului, cum ar fi lumina puternică a soarelui, poluarea și vântul uscat. Folosește-o în combinație cu alte măști și aplic-o pe zonele cele mai uscate, cum ar fi fruntea, zona T, obrajii, bărbia sau gâtul.

Artistry Signature Select Brightening Mask - Simte că radiezi, căci această mască de față combate aspectul tern cauzat de stres, oboseală sau condițiile meteo nefavorabile și iti ofera iluminare instant. Folosește-o pe frunte, zona T, obraji, bărbie sau în zona ochilor pentru a simți că radiezi mai mult ca de obicei! Nu uita că, atunci când o aplici sub ochi, trebuie să eviți zona din apropierea genelor inferioare.

Citește și:

Artistry Signature Select Purifying Mask - De îndată ce vei folosi această mască purifiantă cu argilă franceză, îți vei simți tenul împrospătat! Masca va curăța în profunzime porii, înlăturând excesul de sebum si te va învălui în mireasma citricelor! Parcă ai face o plimbare printr-o grădină de citrice într-o zi călduroasă de vară. Aplic-o pe frunte sau în zona T pentru cea mai purifiantă senzație!

Artistry Signature Select Firming Mask (Red) Această mască îți va oferi o senzație de căldură, ajutând la ridicarea liniilor feței și la întinderea celor de pe gât. Maseaz-o cu o mișcări circulare timp de două minute pentru a stimula circulația sangvină, aplicând-o pe frunte, obraji, bărbie, maxilar sau gât. Cine ar fi spus că o mască de față îți poate da senzația unei îmbrățișări călduroase!

Citește și:

Artistry Signature Select Polishing Mask Această mască te va învălui într-o aromă proaspătă de coacăze negre, în timp ce scrubul natural de zahăr va exfolia celulele de piele moartă. Aplică această mască cu mișcări circulare pentru a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii, mai ales de pe frunte și din zona T. Observă ce bine catifelează tenul, făcându-l să strălucească!

Colecția va fi disponibilă începând cu 21 octombrie 2019. Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunosti deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro precum și în Business Center Amway România (Calea Victoriei, Nr. 145).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.