Setari Cookie-uri

Avon lansează Distillery, noua gamă de îngrijire a tenului care celebrează frumsețea curată, fără compromisuri

Ingrediente pure, potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul sensibil

comunicat de presa

• Ingrediente active și concentrate care lucrează în profunzime

• Produse testate clinic, alergologic și dermatologic

București, noiembrie 2019 - Avon lansează în premieră Distillery, noua gamă de îngrijire a tenului, un manifest al femeilor pentru frumusețe curată, fără compromisuri. Noua gamă aduce produse fără substanțe chimice, realizate cu ingrediente naturale obținute sustenabil, punând pe primul loc sănătatea femeilor și a mediului înconjurător.

Într-un format modern și atractiv, gama conține 5 produse pentru un ritual complet de îngrijire a tenului: demachiant, cremă de zi, cremă de noapte, pudră cu vitamina C și ulei pentru regenerarea tenului.

  1. Demachiantul Clean Break schimbă regulile îngrijirii și oferă un ritual de curățare puternic și inovator, care lasă pielea hidratată. Cu ulei de caise într-o proporție de 69%, unt de cacao, unt de mango și extract de castraveți, demachiantul are o formulă untoasă, care se topește la contactul cu tenul și se transformă într-o textură laptoasă, fiind o inovație pe piața produselor de îngrijire a tenului.
  2. Uleiul Purify este alcătuit dintr-un amestec atent ales cu 98% ingrediente naturale și puternic active care protejează pielea de factorii nocivi din mediul înconjurător. Pe bază de ulei de jojoba, uleiul nu încarcă fața și sigilează efectul de regenerare pentru ten mult mai sănătos.
  3. Crema de zi Shade the Day dispune și ea de o serie de proprietăți unice. Pe lângă ingredientele naturale Vitamina E, 100% glicerină vegetală și trandafir distilat, crema are SPF mineral care nu lasă razele soarelui să pătrundă în piele.
  4. Crema de noapte Sleep Potion conține peste 93% ingrediente pure de hidratare și păstrează pielea hidratată intens timp de 48 de ore.
  5. Pudra cu Vitamina C se individualizează față de alte produse prin formatul de pudră cu concentrație de 100% vitamina C pură. Aceasta se poate utiliza doar pe timpul nopții prin amestecare fie în uleiul pentru regenerare, fie în crema de noapte.

Produsele din noua gamă Distillery sunt disponibile în broșura AVON:

Citește și:
  • Demachiant Clean Break, 50 ml, preț 59,00 lei
  • Ulei pentru regenerarea tenului, 30 ml, 89,00 lei
  • Crema de zi Shade the Day SPF 25, 30 ml, 69,00 lei
  • Crema de noapte Sleep Potion, 30 ml, 69,00 lei

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.